Εντοπίστηκε 17χρονος ελλείπον πρόσωπο μετά από 8 μήνες σε... άλλη χώρα της Ευρώπης

Εντοπίστηκε 17χρονος ελλείπον πρόσωπο μετά από 8 μήνες σε... άλλη χώρα της Ευρώπης

Σε χώρα του εξωτερικού εντοπίστηκε ανήλικος 17 ετών, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο, 2023, δηλώθηκε στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα.

Ο 17χρονος, υπήκοος τρίτης χώρας, απουσίαζε από τον χώρο διαμονής του από τις 09 Ιουλίου, 2023. Αφού δηλώθηκε στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, στις 10 Ιουλίου, 2023, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία του, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Από τις έρευνες που έγιναν για εντοπισμό του από την Αστυνομία και συγκεκριμένα από το ΤΑΕ Λάρνακας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, του Αρχηγείου Αστυνομίας, έχει διαπιστωθεί ότι, ο 17χρονος βρίσκεται σε χώρα της Ευρώπης, όπου και διαμένει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.