Σέρρες: Κατσικάκι γεννήθηκε με τρία πόδια σε κτηνοτροφική μονάδα - Δείτε βίντεο

Σέρρες: Κατσικάκι γεννήθηκε με τρία πόδια σε κτηνοτροφική μονάδα - Δείτε βίντεο

Ένα κατσικάκι γεννήθηκε με τρία πόδια σε κτηνοτροφική μονάδα των Σερρών.

Το συγκεκριμένο γεγονός αυτό δεν έχει ξανατύχει στη συγκεκριμένη κτηνοτροφική μονάδα όπως λέει ο ιδιοκτήτης, Γιάννης Μπασδάρας.

«Είναι κάτι πρωτοφανές κι ένα σημάδι για μένα. Είναι ένα υγιέστατο θηλυκό κατσικάκι, περπατάει και τρέχει πιο καλά κι από τα άλλα. Η φάρμα έχει 800 ζωάκια, περίπου 600 μικρά. Έρχεται όλη η Νιγρίτα και το χαζεύει», τόνισε στην ΕΡΤ3 ο Γ. Μπασδάρας, ο οποίος βρίσκεται 50 χρόνια στο επάγγελμα και δεν έχει πετύχει ξανά αντίστοιχο περιστατικό.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE