Σέρρες: Κατσικάκι γεννήθηκε με τρία πόδια σε κτηνοτροφική μονάδα - Δείτε βίντεο

Σέρρες: Κατσικάκι γεννήθηκε με τρία πόδια σε κτηνοτροφική μονάδα - Δείτε βίντεο

Ένα κατσικάκι γεννήθηκε με τρία πόδια σε κτηνοτροφική μονάδα των Σερρών.

Το συγκεκριμένο γεγονός αυτό δεν έχει ξανατύχει στη συγκεκριμένη κτηνοτροφική μονάδα όπως λέει ο ιδιοκτήτης, Γιάννης Μπασδάρας.

«Είναι κάτι πρωτοφανές κι ένα σημάδι για μένα. Είναι ένα υγιέστατο θηλυκό κατσικάκι, περπατάει και τρέχει πιο καλά κι από τα άλλα. Η φάρμα έχει 800 ζωάκια, περίπου 600 μικρά. Έρχεται όλη η Νιγρίτα και το χαζεύει», τόνισε στην ΕΡΤ3 ο Γ. Μπασδάρας, ο οποίος βρίσκεται 50 χρόνια στο επάγγελμα και δεν έχει πετύχει ξανά αντίστοιχο περιστατικό.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE