Μεταφορά παράτυπων μεταναστών: Έξι ημέρες στο κελί για τους δύο Σύρους υπόπτους

Μεταφορά παράτυπων μεταναστών: Έξι ημέρες στο κελί για τους δύο Σύρους υπόπτους

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου παρουσιάστηκαν σήμερα οι δυο συλληφθέντες 20 και 49 ετών σε σχέση με την άφιξη χθες 117 παράτυπων μεταναστών, οι οποίοι επέβαιναν σε δυο βάρκες.

Το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησης των δυο Σύρων για περίοδο 6 ημερών.

Υπενθυμίζεται πως στις βάρκες επέβαιναν 77 άνδρες, 8 γυναίκες, 32 παιδιά, μεταξύ των οποίων 17 ασυνόδευτοι ανήλικοι.

Οι υπόλοιποι 115 παράτυποι μετανάστες που επέβαιναν στις βάρκες - εκτός δηλαδή των δυο συλλφθέντων - μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Η υπόθεση του βίντεο που κυκλοφόρησε χθες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορεί να ιδωθεί απλώς ως ένα ακόμη επεισόδιο ψηφιακής παραπληροφόρησης. Ούτε μπορεί να κριθεί αποκλειστικά στη βάση του αν πρόκειται για αυθεντικό υλικό ή προϊόν μοντάζ.

BEST OF TOTHEMAONLINE