Μεταφορά παράτυπων μεταναστών: Έξι ημέρες στο κελί για τους δύο Σύρους υπόπτους

Μεταφορά παράτυπων μεταναστών: Έξι ημέρες στο κελί για τους δύο Σύρους υπόπτους

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου παρουσιάστηκαν σήμερα οι δυο συλληφθέντες 20 και 49 ετών σε σχέση με την άφιξη χθες 117 παράτυπων μεταναστών, οι οποίοι επέβαιναν σε δυο βάρκες.

Το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησης των δυο Σύρων για περίοδο 6 ημερών.

Υπενθυμίζεται πως στις βάρκες επέβαιναν 77 άνδρες, 8 γυναίκες, 32 παιδιά, μεταξύ των οποίων 17 ασυνόδευτοι ανήλικοι.

Οι υπόλοιποι 115 παράτυποι μετανάστες που επέβαιναν στις βάρκες - εκτός δηλαδή των δυο συλλφθέντων - μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE