Μεταφορά παράτυπων μεταναστών: Έξι ημέρες στο κελί για τους δύο Σύρους υπόπτους

Μεταφορά παράτυπων μεταναστών: Έξι ημέρες στο κελί για τους δύο Σύρους υπόπτους

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου παρουσιάστηκαν σήμερα οι δυο συλληφθέντες 20 και 49 ετών σε σχέση με την άφιξη χθες 117 παράτυπων μεταναστών, οι οποίοι επέβαιναν σε δυο βάρκες.

Το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησης των δυο Σύρων για περίοδο 6 ημερών.

Υπενθυμίζεται πως στις βάρκες επέβαιναν 77 άνδρες, 8 γυναίκες, 32 παιδιά, μεταξύ των οποίων 17 ασυνόδευτοι ανήλικοι.

Οι υπόλοιποι 115 παράτυποι μετανάστες που επέβαιναν στις βάρκες - εκτός δηλαδή των δυο συλλφθέντων - μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE