Μεταφορά παράτυπων μεταναστών: Έξι ημέρες στο κελί για τους δύο Σύρους υπόπτους

Μεταφορά παράτυπων μεταναστών: Έξι ημέρες στο κελί για τους δύο Σύρους υπόπτους

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου παρουσιάστηκαν σήμερα οι δυο συλληφθέντες 20 και 49 ετών σε σχέση με την άφιξη χθες 117 παράτυπων μεταναστών, οι οποίοι επέβαιναν σε δυο βάρκες.

Το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησης των δυο Σύρων για περίοδο 6 ημερών.

Υπενθυμίζεται πως στις βάρκες επέβαιναν 77 άνδρες, 8 γυναίκες, 32 παιδιά, μεταξύ των οποίων 17 ασυνόδευτοι ανήλικοι.

Οι υπόλοιποι 115 παράτυποι μετανάστες που επέβαιναν στις βάρκες - εκτός δηλαδή των δυο συλλφθέντων - μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Με επίκεντρο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας, τη στρατηγική αυτονομία και την ειρήνη στην περιοχή, η Κύπρος ανέλαβε επίσημα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE