Σορός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στους Πεύκους της Ρόδου

Σορός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στους Πεύκους της Ρόδου

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε σήμερα λίγο πριν από το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή των Πεύκων της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το εντόπισε ψαράς και αμέσως ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, σκάφος του οποίου έσπευσε στην περιοχή.

Το πτώμα ανήκει σε άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων και πρόκειται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE