Υπό έλεγχο η φωτιά στη Ζάκυνθο - Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Ζάκυνθο - Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής

Oλονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στη Ζάκυνθο μετά τη φωτιά που ξέσπασε χθες, Σάββατο στην Έξω Χώρα – Μαριές.

Αυτή την ώρα, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

Ωστόσο, στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν 44 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 16 οχήματα λόγω των των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νησί μας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE