Υπό έλεγχο η φωτιά στη Ζάκυνθο - Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Ζάκυνθο - Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής

Oλονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στη Ζάκυνθο μετά τη φωτιά που ξέσπασε χθες, Σάββατο στην Έξω Χώρα – Μαριές.

Αυτή την ώρα, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

Ωστόσο, στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν 44 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 16 οχήματα λόγω των των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νησί μας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE