Πήρε τα λεφτά για να φτιάξει μεταλλικές οικίες αλλά... τα άφησε στη μέση - Χειροπέδες σε 61χρονο

Πήρε τα λεφτά για να φτιάξει μεταλλικές οικίες αλλά... τα άφησε στη μέση - Χειροπέδες σε 61χρονο

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 68χρονο κάτοικο της επαρχίας Πάφου ότι, στις 20 Ιουλίου, 2023 είχε έλθει σε συμφωνία με 61χρονο κάτοικο της επαρχίας Πάφου όπως ο τελευταίος κατασκευάσει έξι μικρές μεταλλικές οικίες σε χώρο δίπλα από την οικία του.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 68χρονος φέρεται να προέβηκε σε πληρωμές με μετρητά και επιταγές προς τον 61χρονο, συνολικού ύψους €142,500.

Ο 61χρονος φέρεται να προέβη αρχικά σε κάποιες εργασίες ενώ τελικά φέρεται να μην προέβη στην κατασκευή των μεταλλικών οικιών.

Εναντίον του 61χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα βάσει του οποίου συνελήφθη σήμερα το πρωί και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE