Πήρε τα λεφτά για να φτιάξει μεταλλικές οικίες αλλά... τα άφησε στη μέση - Χειροπέδες σε 61χρονο

Πήρε τα λεφτά για να φτιάξει μεταλλικές οικίες αλλά... τα άφησε στη μέση - Χειροπέδες σε 61χρονο

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 68χρονο κάτοικο της επαρχίας Πάφου ότι, στις 20 Ιουλίου, 2023 είχε έλθει σε συμφωνία με 61χρονο κάτοικο της επαρχίας Πάφου όπως ο τελευταίος κατασκευάσει έξι μικρές μεταλλικές οικίες σε χώρο δίπλα από την οικία του.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 68χρονος φέρεται να προέβηκε σε πληρωμές με μετρητά και επιταγές προς τον 61χρονο, συνολικού ύψους €142,500.

Ο 61χρονος φέρεται να προέβη αρχικά σε κάποιες εργασίες ενώ τελικά φέρεται να μην προέβη στην κατασκευή των μεταλλικών οικιών.

Εναντίον του 61χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα βάσει του οποίου συνελήφθη σήμερα το πρωί και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE