Πήρε τα λεφτά για να φτιάξει μεταλλικές οικίες αλλά... τα άφησε στη μέση - Χειροπέδες σε 61χρονο

Πήρε τα λεφτά για να φτιάξει μεταλλικές οικίες αλλά... τα άφησε στη μέση - Χειροπέδες σε 61χρονο

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 68χρονο κάτοικο της επαρχίας Πάφου ότι, στις 20 Ιουλίου, 2023 είχε έλθει σε συμφωνία με 61χρονο κάτοικο της επαρχίας Πάφου όπως ο τελευταίος κατασκευάσει έξι μικρές μεταλλικές οικίες σε χώρο δίπλα από την οικία του.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 68χρονος φέρεται να προέβηκε σε πληρωμές με μετρητά και επιταγές προς τον 61χρονο, συνολικού ύψους €142,500.

Ο 61χρονος φέρεται να προέβη αρχικά σε κάποιες εργασίες ενώ τελικά φέρεται να μην προέβη στην κατασκευή των μεταλλικών οικιών.

Εναντίον του 61χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα βάσει του οποίου συνελήφθη σήμερα το πρωί και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE