Χαμός σε βάφτιση στην Κρήτη – Έπεφταν οι σφαίρες «βροχή»

Χαμός σε βάφτιση στην Κρήτη – Έπεφταν οι σφαίρες «βροχή»

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν στην Κρήτη, σε γλέντι μετά από βάφτιση σε χωριό έξω από το Ηράκλειο. Το κέφι άναψε και οι σφαίρες έπεφταν «βροχή».

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν είναι χαρακτηριστικές με το πάτωμα γεμάτο από κάλυκες. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός από τα όσα έγιναν. Το επικίνδυνο έθιμο με τις μπαλωθιές συνεχίζεται παρά τις κατά καιρούς τραγωδίες που έχουν σημειωθεί.

Μετέφεραν με σακούλες τις σφαίρες

«Κονσέρτο» από πιστόλια και καλάσνικοφ. Επί ώρες, συνεχώς και αδιαλείπτως, έριχναν σφαίρες. Όλα αυτά συνέβησαν τη νύχτα του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου σε κέντρο διασκέδασης έξω από χωριό του Ηρακλείου στην Κρήτη, όπου παρέστησαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι για το ευχάριστο γεγονός.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι τις σφαίρες τις μετέφεραν σε σακούλες σκουπιδιών. Κάποιοι όπως αναφέρει το cretalive.gr, έφυγαν με ημικρανία, ενώ άλλοι πάλι πήραν τα παιδιά τους και αποχώρησαν από φόβο.

 


Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει συλλήψεις και προσαγωγές.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.