LIKE ONLINE

Φοιτητής έστειλε το βιογραφικό του σε 456 εταιρείες: Άναυδοι οι χρήστες του διαδικτύου με τα αποτελέσματα - Βίντεο

Φοιτητής έστειλε το βιογραφικό του σε 456 εταιρείες: Άναυδοι οι χρήστες του διαδικτύου με τα αποτελέσματα - Βίντεο

Viral έχει γίνει το βίντεο ενός φοιτητή που προσπαθεί να εξασφαλίσει μια θέση εργασίας.

Σε μια ιστορία που έχει τραβήξει την προσοχή και την ενσυναίσθηση πολλών, η εξαιρετική προσπάθεια ενός φοιτητή στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων εργασίας έριξε φως στις τρομακτικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι απόφοιτοι στη σημερινή αγορά εργασίας.

Ο Oliver Wu, πρωτοετής φοιτητής που σπουδάζει πληροφορική στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, ξεκίνησε ένα φιλόδοξο ταξίδι για να εξασφαλίσει μια θέση πρακτικής άσκησης στον κλάδο της τεχνολογίας, κάνοντας αίτηση σε 456 θέσεις πρακτικής άσκησης. Αυτή η ηράκλεια προσπάθεια, και το εκπληκτικό αποτέλεσμα, μοιράστηκε στο TikTok, αφήνοντας τους θεατές έκπληκτους από την τεράστια κλίμακα της προσπάθειάς του και τα αποτελέσματα που απέφερε.

 

 

Το σύγχρονο κυνήγι εργασίας, ειδικά σε τομείς τόσο ανταγωνιστικούς όσο η τεχνολογία, συχνά μοιάζει με ανυπέρβλητη πρόκληση. Οι εισαγωγικές θέσεις απαιτούν εκτεταμένη εμπειρία, δημιουργώντας μια παράδοξη κατάσταση όπου κάποιος χρειάζεται εμπειρία για να αποκτήσει εμπειρία. Αποφασισμένος να εισέλθει στον κλάδο της τεχνολογίας, ο Wu έκανε σχολαστικά αίτηση σε εκατοντάδες θέσεις πρακτικής άσκησης, ξεκινώντας την αναζήτησή του τον Ιούλιο.

Για να διαχειριστεί τις αιτήσεις του, ο Wu χρησιμοποίησε τις δεξιότητές του στην πληροφορική για να δημιουργήσει ένα λεπτομερές λογιστικό φύλλο. Αυτό το λογιστικό φύλλο παρακολουθούσε τα πάντα, από την κατάσταση των αιτήσεών του και τα στάδια των συνεντεύξεών του μέχρι τους συνδέσμους αναζήτησης στο Google και τις παραπομπές σε ομάδες εστίασης, επιδεικνύοντας ένα επίπεδο οργάνωσης και αφοσίωσης που σπάνια παρατηρείται.

 

 

Η καθημερινή ρουτίνα του Wu περιελάμβανε την αναζήτηση νέων θέσεων εργασίας στους πίνακες εργασίας, την υποβολή αιτήσεων σε όποιες πληρούσαν τα κριτήρια του ως προς τον μισθό, την τοποθεσία και τον ρόλο και τον τακτικό έλεγχο για κενές θέσεις σε εταιρείες στις οποίες είχε συστάσεις. Εκτός από τη χρονοβόρα διαδικασία υποβολής αιτήσεων, ο Wu αφιέρωσε επίσης τον εαυτό του στην εξάσκηση των τεχνικών δεξιοτήτων συνέντευξης, γεγονός που δείχνει την ακλόνητη δέσμευσή του να εξασφαλίσει μια θέση εργασίας.

Η αποκάλυψη της εμπειρίας του Wu στο TikTok εξέπληξε πολλούς, ανα

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Το πλοίο Jennifer αναχώρησε χθες βράδυ από το λιμάνι της Λάρνακας για την Γάζα, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης διευκρινίζοντας ότι μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top