Έβρισε και επιτέθηκε σε Αστυνομικό – Χειροπέδες σε 24χρονο

Έβρισε και επιτέθηκε σε Αστυνομικό – Χειροπέδες σε 24χρονο

Στη σύλληψη 24χρονου προχώρησε η Αστυνομία, όταν τον έπιασαν να βρίζει εναντίων μελών του ΟΠΕ ενώ επιτέθηκε και έσπρωξε ένα από αυτούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 1:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιούσαν μέλη του ΟΠΕ, εντόπισαν ομάδα πέντε ατόμων στην επαρχία Λεμεσού, οι οποίοι προκαλούσαν οχληρία.

Ένας εκ των πέντε ηλικίας 24 ετών, φαίνεται να στάθηκε μπροστά από τους Αστυνομικούς και άρχισε να τους φωνάζει και να τους βρίζει. Στη συνέχεια έσπρωξε ένα από τους Αστυνομικούς και του επιτέθηκε.

Ο 24χρονος νεαρός συνελήφθη.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.