Έβρισε και επιτέθηκε σε Αστυνομικό – Χειροπέδες σε 24χρονο

Έβρισε και επιτέθηκε σε Αστυνομικό – Χειροπέδες σε 24χρονο

Στη σύλληψη 24χρονου προχώρησε η Αστυνομία, όταν τον έπιασαν να βρίζει εναντίων μελών του ΟΠΕ ενώ επιτέθηκε και έσπρωξε ένα από αυτούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 1:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιούσαν μέλη του ΟΠΕ, εντόπισαν ομάδα πέντε ατόμων στην επαρχία Λεμεσού, οι οποίοι προκαλούσαν οχληρία.

Ένας εκ των πέντε ηλικίας 24 ετών, φαίνεται να στάθηκε μπροστά από τους Αστυνομικούς και άρχισε να τους φωνάζει και να τους βρίζει. Στη συνέχεια έσπρωξε ένα από τους Αστυνομικούς και του επιτέθηκε.

Ο 24χρονος νεαρός συνελήφθη.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE