Έβρισε και επιτέθηκε σε Αστυνομικό – Χειροπέδες σε 24χρονο

Έβρισε και επιτέθηκε σε Αστυνομικό – Χειροπέδες σε 24χρονο

Στη σύλληψη 24χρονου προχώρησε η Αστυνομία, όταν τον έπιασαν να βρίζει εναντίων μελών του ΟΠΕ ενώ επιτέθηκε και έσπρωξε ένα από αυτούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 1:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιούσαν μέλη του ΟΠΕ, εντόπισαν ομάδα πέντε ατόμων στην επαρχία Λεμεσού, οι οποίοι προκαλούσαν οχληρία.

Ένας εκ των πέντε ηλικίας 24 ετών, φαίνεται να στάθηκε μπροστά από τους Αστυνομικούς και άρχισε να τους φωνάζει και να τους βρίζει. Στη συνέχεια έσπρωξε ένα από τους Αστυνομικούς και του επιτέθηκε.

Ο 24χρονος νεαρός συνελήφθη.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE