Oδικά έργα στην περιοχή του Λατσιού

Oδικά έργα στην περιοχή του Λατσιού

Λόγω οδικών έργων που εκτελούνται στην περιοχή του Λατσιού, ο κύριος δρόμος από Πόλη προς Λατσί θα είναι ανοικτός μόνο στη μία λωρίδα προς κατεύθυνση το Λατσί για τους επόμενους δύο μήνες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς, οι διερχόμενοι οδηγοί με κατεύθυνση από Λατσί προς Πόλη Χρυσοχούς, θα πρέπει να ακολουθήσουν τη σχετική παράκαμψη που έχει δημιουργηθεί.

Η σχετική ρύθμιση θα ισχύσει για τους ακόλουθους δύο μήνες.

Ο Δήμος απολογείται για την ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE