Θανατηφόρο εργατικό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 36χρονου Πέτρου – Όσα κατέδειξε

Θανατηφόρο εργατικό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 36χρονου Πέτρου – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 36χρονου Πέτρου Παπαδόπουλου, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από θανατηφόρο εργατικό ατύχημα.

Η νενομισμένη νεκροτομή διενεργήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 12 Φεβρουαρίου, από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους και έδειξε πολυτραυματισμό.

Υπενθυμίζεται ότι, ενώ ο Παπαδόπουλος ασχολείτο με την επιδιόρθωση οχήματος που χρησιμοποιείται για το μάζεμα ελιών, μέρος από αυτό έφυγε από τη θέση του, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Ο άτυχος 36χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE