Να άρει τα «εμπάργκο» ζήτησε από την Ολγκίν ο Τατάρ

Να άρει τα «εμπάργκο» ζήτησε από την Ολγκίν ο Τατάρ

Για άδικους περιορισμούς και «εμπάργκο» εναντίον των Τ/κ στον αθλητισμό, έκανε λόγο ο Ερσίν Τατάρ στην προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ από την οποία ζήτησε «να άρει τα εμπάργκο».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι ο Τ/κ ηγέτης προέβη σε δηλώσεις κατά τα εγκαίνια ποδηλατοδρόμου και πεζοδρόμου στην κατεχόμενη Ακανθού.

Ισχυρίστηκε ότι «τα εμπάργκο» που εφαρμόζονται σε αυτή την εποχή είναι απαράδεκτα και είπε ότι «οι Τουρκοκύπριοι αθλητές πάντα ξεδιπλώνουν τη σημαία της τδβκ στους αγώνες στους οποίους συμμετέχουν στο εξωτερικό».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE