Να άρει τα «εμπάργκο» ζήτησε από την Ολγκίν ο Τατάρ

Να άρει τα «εμπάργκο» ζήτησε από την Ολγκίν ο Τατάρ

Για άδικους περιορισμούς και «εμπάργκο» εναντίον των Τ/κ στον αθλητισμό, έκανε λόγο ο Ερσίν Τατάρ στην προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ από την οποία ζήτησε «να άρει τα εμπάργκο».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι ο Τ/κ ηγέτης προέβη σε δηλώσεις κατά τα εγκαίνια ποδηλατοδρόμου και πεζοδρόμου στην κατεχόμενη Ακανθού.

Ισχυρίστηκε ότι «τα εμπάργκο» που εφαρμόζονται σε αυτή την εποχή είναι απαράδεκτα και είπε ότι «οι Τουρκοκύπριοι αθλητές πάντα ξεδιπλώνουν τη σημαία της τδβκ στους αγώνες στους οποίους συμμετέχουν στο εξωτερικό».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.