Να άρει τα «εμπάργκο» ζήτησε από την Ολγκίν ο Τατάρ

Να άρει τα «εμπάργκο» ζήτησε από την Ολγκίν ο Τατάρ

Για άδικους περιορισμούς και «εμπάργκο» εναντίον των Τ/κ στον αθλητισμό, έκανε λόγο ο Ερσίν Τατάρ στην προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ από την οποία ζήτησε «να άρει τα εμπάργκο».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι ο Τ/κ ηγέτης προέβη σε δηλώσεις κατά τα εγκαίνια ποδηλατοδρόμου και πεζοδρόμου στην κατεχόμενη Ακανθού.

Ισχυρίστηκε ότι «τα εμπάργκο» που εφαρμόζονται σε αυτή την εποχή είναι απαράδεκτα και είπε ότι «οι Τουρκοκύπριοι αθλητές πάντα ξεδιπλώνουν τη σημαία της τδβκ στους αγώνες στους οποίους συμμετέχουν στο εξωτερικό».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE