Να άρει τα «εμπάργκο» ζήτησε από την Ολγκίν ο Τατάρ

Να άρει τα «εμπάργκο» ζήτησε από την Ολγκίν ο Τατάρ

Για άδικους περιορισμούς και «εμπάργκο» εναντίον των Τ/κ στον αθλητισμό, έκανε λόγο ο Ερσίν Τατάρ στην προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ από την οποία ζήτησε «να άρει τα εμπάργκο».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι ο Τ/κ ηγέτης προέβη σε δηλώσεις κατά τα εγκαίνια ποδηλατοδρόμου και πεζοδρόμου στην κατεχόμενη Ακανθού.

Ισχυρίστηκε ότι «τα εμπάργκο» που εφαρμόζονται σε αυτή την εποχή είναι απαράδεκτα και είπε ότι «οι Τουρκοκύπριοι αθλητές πάντα ξεδιπλώνουν τη σημαία της τδβκ στους αγώνες στους οποίους συμμετέχουν στο εξωτερικό».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE