ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη στις ΗΠΑ: Γονείς κρατούσαν κλειδωμένη και γυμνή σε κλουβί την 6χρονη κόρη τους

Φρίκη στις ΗΠΑ: Γονείς κρατούσαν κλειδωμένη και γυμνή σε κλουβί την 6χρονη κόρη τους

να ζευγάρι από την Πενσυλβάνια είναι αντιμέτωπο με πολλαπλές κατηγορίες καθώς κατηγορήθηκε ότι βασάνισαν την εξάχρονη κόρη τους και την έκλειναν σε ένα κλουβί για σκυλιά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο Jacob William Weight Sr., 37 ετών, και η Mimi Ann Frost, 33 ετών κατηγορήθηκαν στην κομητεία Fayette , για βαριά επίθεση, διαφθορά ανηλίκων, στραγγαλισμό και έκθεση σε κίνδυνο της ευημερίας των παιδιών.

Η έρευνα ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου όταν οι Αρχές στάλθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού στο Brownsville Borough αφού το παιδί έπεσε χωρίς τις αισθήσεις του, δήλωσε η αστυνομία της Πολιτείας της Πενσυλβάνια. Όταν έφτασαν, βρήκαν το σπίτι σε «άθλια κατάσταση», γεμάτο με περιττώματα σκύλου, σκουπίδια και ούρα. Πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού δείχνουν ένα μεγάλο κλουβί σκύλου στο σαλόνι με κουβέρτες και σκουπίδια γύρω του.

Ο πατέρας του παιδιού κάλεσε το 911 αφού η εξάχρονη υπέστη εμφανή κρίση όταν ένα από τα άλλα παιδιά που ζούσαν στο σπίτι προσπάθησε να την κάνει μπάνιο. Τα παιδιά είπαν στους αστυνομικούς ότι το κορίτσι είχε κλειδωθεί σε ένα κλουβί σκύλου και χτυπήθηκε με μια σκούπα.

«Επειδή δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να το θέσω, βασανίστηκε σε εκείνο το σπίτι», είπε στο KDKA ο εισαγγελέας της κομητείας Fayette, Mike Aubele. Είπε ότι ο πατέρας δεν επέτρεψε τους πρώτους αστυνομικούς να μπουν μέσα και οδήγησε ο ίδιος τον εξάχρονο. Το σώμα της μικρής ήταν καλυμμένο με ανοιχτές πληγές και πιστεύεται ότι ήταν σηπτική. Όταν έφτασε στο Νοσοκομείο Uniontown, διαπιστώθηκε ότι ήταν υποθερμική. Από τα έξι παιδιά που ζούσαν στο σπίτι, μόνο το εξάχρονο ήταν στόχος, δήλωσαν οι αστυνομικοί. Τέσσερα από τα άλλα ήταν παιδιά του ζευγαριού και ο ένας ήταν ανιψιός, μεταδίδει η Daily Mail.

 

 

Την κρατούσαν φυλακισμένη γυμνή μέσα στο κλουβί χωρίς φαγητό -Της έδιναν σκυλοτροφή

Ο ανιψιός είπε στην αστυνομία ότι η Φροστ έδενε με ζιπ τα χέρια και τα πόδια του μικρού κοριτσιού και αρνιόταν να την πλύνει. Ένα άλλο παιδί είπε ότι οι γονείς ήθελαν η 6χρονη να τρώει τα αποφάγια τους.

«Το 6χρονο παιδί έμενε σε αυτό το κλουβί γυμνό χωρίς φαγητό. Τιμωρούνταν εάν κατάφερνε να δραπετεύσει από αυτό το κλουβί για να πάει να βρει λίγο φαγητό» δήλωσε ο εισαγγελέας και πρόσθεσε πως υπάρχουν ενδείξεις ότι «τουλάχιστον μερικά» από τα άλλα παιδιά συμμετείχαν στην κακοποίηση.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top