ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μη ικανοποιητική η πρόταση Υπ. Εργασίας για 12% στις συντάξεις, λένε οργανώσεις

Μη ικανοποιητική η πρόταση Υπ. Εργασίας για 12% στις συντάξεις, λένε οργανώσεις

Μη ικανοποιητική θεωρούν οι οργανώσεις που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία για κατάργηση του πέναλτι 12% στις συντάξεις, την πρόταση του Υπουργού Εργασίας για το θέμα. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της πρωτοβουλίας, μετά από συνεδρία στις 12 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή της ΓΓ της ΠΕΟ, Σωτηρούλας Χαραλάμπους, η οποία ενημέρωσε για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η άποψη πως η πρόταση του Υπουργού Εργασίας που αφορά το πέναλτι 12% δεν είναι ικανοποιητική, «είναι κοινή εκτίμηση όλων των οργανώσεων που συμμετέχουν στην Ομάδα Πρωτοβουλίας», προσθέτοντας ότι «τα στοιχεία που την συνθέτουν είναι πολύ προβληματικά».

Η ομάδα πρωτοβουλίας «η οποία αποτελείται από 19 συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις καθώς και οργανώσεις συνταξιούχων, νεολαίας, γυναικών και αυτοεργοδοτουμένων συντάσσεται μαζί με την θέση των συνδικαλιστικών οργανώσεων που έχουν απορρίψει την πρόταση» καταλήγει η ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι η πρωτοβουλία θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά το θέμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται Πάσχα: Πότε πρέπει να παραγγείλουμε το κρέας – Πόσα θα πληρώσουμε τη σούβλα

«Έκρηξη» εργαζομένων στην Κυβέρνηση: Οι τομείς και οι υπάλληλοι που απασχολήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2024

ΥΠΕΣ για μεταναστευτικό: «Το σχέδιο β’ θα ανακοινωθεί επίσημα όταν και εφόσον χρειαστεί»

Ένας τραυματίας από την κατάρρευση μέρους οροφής κτιρίου στη Λεμεσό - Η κατάσταση υγείας του

Φωτιά σε φορτηγό σχολής οδηγών: Τι κατέδειξαν οι επιστημονικές εξετάσεις για τα αίτια

Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό που έχασα, ήταν κοριτσάκι, είχε σύνδρομο Turner»Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top