Εντόπισαν σε οικία μοτοποδήλατο που κλάπηκε από...το 2013 - Χειροπέδες σε 30χρονο

Εντόπισαν σε οικία μοτοποδήλατο που κλάπηκε από...το 2013 - Χειροπέδες σε 30χρονο

Στη σύλληψη 30χρονου προχώρησε την Τρίτη 13/2 η Αστυνομία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, κατόπιν πληροφορίας ότι σε εγκαταλειμμένο υποστατικό που βρίσκεται στην περιοχή Μουττάλου διαμένει άγνωστος άντρας και πιθανόν κατέχει κλοπιμαία περιουσία, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν την Τρίτη στο εν λόγω υποστατικό.

Εκεί εντόπισαν τον 30χρονο, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο υποστατικό εντοπίστηκε μοτοποδήλατο που σύμφωνα με τον κ. Νικολάου διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί το 2013, καθώς και μια άλλη μηχανή μοτοποδηλάτου αλλά και αριθμός διαφόρων εργαλείων.

Ο 30χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE