Εντόπισαν σε οικία μοτοποδήλατο που κλάπηκε από...το 2013 - Χειροπέδες σε 30χρονο

Εντόπισαν σε οικία μοτοποδήλατο που κλάπηκε από...το 2013 - Χειροπέδες σε 30χρονο

Στη σύλληψη 30χρονου προχώρησε την Τρίτη 13/2 η Αστυνομία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, κατόπιν πληροφορίας ότι σε εγκαταλειμμένο υποστατικό που βρίσκεται στην περιοχή Μουττάλου διαμένει άγνωστος άντρας και πιθανόν κατέχει κλοπιμαία περιουσία, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν την Τρίτη στο εν λόγω υποστατικό.

Εκεί εντόπισαν τον 30χρονο, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο υποστατικό εντοπίστηκε μοτοποδήλατο που σύμφωνα με τον κ. Νικολάου διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί το 2013, καθώς και μια άλλη μηχανή μοτοποδηλάτου αλλά και αριθμός διαφόρων εργαλείων.

Ο 30χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE