Εντόπισαν σε οικία μοτοποδήλατο που κλάπηκε από...το 2013 - Χειροπέδες σε 30χρονο

Εντόπισαν σε οικία μοτοποδήλατο που κλάπηκε από...το 2013 - Χειροπέδες σε 30χρονο

Στη σύλληψη 30χρονου προχώρησε την Τρίτη 13/2 η Αστυνομία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, κατόπιν πληροφορίας ότι σε εγκαταλειμμένο υποστατικό που βρίσκεται στην περιοχή Μουττάλου διαμένει άγνωστος άντρας και πιθανόν κατέχει κλοπιμαία περιουσία, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν την Τρίτη στο εν λόγω υποστατικό.

Εκεί εντόπισαν τον 30χρονο, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο υποστατικό εντοπίστηκε μοτοποδήλατο που σύμφωνα με τον κ. Νικολάου διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί το 2013, καθώς και μια άλλη μηχανή μοτοποδηλάτου αλλά και αριθμός διαφόρων εργαλείων.

Ο 30χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE