Έκρηξη σε διώροφη οικία: Ζημιές σε υπνοδωμάτιο - Ένα πρόσωπο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

 Έκρηξη σε διώροφη οικία: Ζημιές σε υπνοδωμάτιο - Ένα πρόσωπο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (13/02) από διαρροή υγραερίου από κύλινδρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 21:00 φαίνεται να υπήρξε διαρροή υγραερίου από κύλινδρο που βρισκόταν σε θερμάστρα υγραερίου εντός υπνοδωματίου στον πρώτο όροφο διώροφης οικίας στην Αθηαίνου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο υπνοδωμάτιο, την επίπλωση και τον εξοπλισμό του ενώ ένα άτομο που βρισκόταν εντός του υπνοδωματίου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η έκρηξη θα διερυνηθούν από την Αστυνομία σε συνεργασία με αρμόδια την Κρατική Υπηρεσία (Ηλεκρομηχανολογική Υπηρεσία).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE