Έκρηξη σε διώροφη οικία: Ζημιές σε υπνοδωμάτιο - Ένα πρόσωπο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

 Έκρηξη σε διώροφη οικία: Ζημιές σε υπνοδωμάτιο - Ένα πρόσωπο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (13/02) από διαρροή υγραερίου από κύλινδρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 21:00 φαίνεται να υπήρξε διαρροή υγραερίου από κύλινδρο που βρισκόταν σε θερμάστρα υγραερίου εντός υπνοδωματίου στον πρώτο όροφο διώροφης οικίας στην Αθηαίνου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο υπνοδωμάτιο, την επίπλωση και τον εξοπλισμό του ενώ ένα άτομο που βρισκόταν εντός του υπνοδωματίου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η έκρηξη θα διερυνηθούν από την Αστυνομία σε συνεργασία με αρμόδια την Κρατική Υπηρεσία (Ηλεκρομηχανολογική Υπηρεσία).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.