Επιθεώρησε ζημιές στη Γερμασόγεια ο ΥΠΕΣ

Επιθεώρησε ζημιές στη Γερμασόγεια ο ΥΠΕΣ

Οικίες και υποστατικά που πλήγηκαν από τον ανεμοστρόβιλο, στην περιοχή Γερμασόγειας, επισκέφθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, συνοδευόμενος από τον Έπαρχο Λεμεσού, Μάριο Αλεξάνδρου και τον Δήμαρχο Κυριάκο Ξυδιά.

Κατά την περιοδεία του, ο κ. Ιωάννου είχε συνομιλία με ιδιοκτήτες κατοικιών, οι οποίοι, όπως ανέφεραν και σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ, έζησαν μια «τρομακτική εμπειρία» μέσα στη νύχτα.

Όπως ανέφεραν, ξύπνησαν από ένα δυνατό βουητό, ενώ σε κάποιες οικίες τζαμαρίες και τζάμια έσπασαν, έπιπλα αναποδογυρίστηκαν, πάσσαλοι της ΑΗΚ και δέντρα έπεσαν στους δρόμους και κεραμίδια υποχώρησαν.

Ο Υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε και την οικία ενοίκου, ο οποίος υπέστη ακρωτηριασμό των δαχτύλων του δεξιού του χεριού, όταν έσπασαν τα τζάμια γυάλινης πόρτας στην οικία του. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λευκωσίας, για συγκόλληση των δακτύλων του.

Στην περιοχή βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για παροχή βοήθειας, ενώ συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών από την Επαρχιακή Διοίκηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE