ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιθεώρησε ζημιές στη Γερμασόγεια ο ΥΠΕΣ

Επιθεώρησε ζημιές στη Γερμασόγεια ο ΥΠΕΣ

Οικίες και υποστατικά που πλήγηκαν από τον ανεμοστρόβιλο, στην περιοχή Γερμασόγειας, επισκέφθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, συνοδευόμενος από τον Έπαρχο Λεμεσού, Μάριο Αλεξάνδρου και τον Δήμαρχο Κυριάκο Ξυδιά.

Κατά την περιοδεία του, ο κ. Ιωάννου είχε συνομιλία με ιδιοκτήτες κατοικιών, οι οποίοι, όπως ανέφεραν και σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ, έζησαν μια «τρομακτική εμπειρία» μέσα στη νύχτα.

Όπως ανέφεραν, ξύπνησαν από ένα δυνατό βουητό, ενώ σε κάποιες οικίες τζαμαρίες και τζάμια έσπασαν, έπιπλα αναποδογυρίστηκαν, πάσσαλοι της ΑΗΚ και δέντρα έπεσαν στους δρόμους και κεραμίδια υποχώρησαν.

Ο Υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε και την οικία ενοίκου, ο οποίος υπέστη ακρωτηριασμό των δαχτύλων του δεξιού του χεριού, όταν έσπασαν τα τζάμια γυάλινης πόρτας στην οικία του. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λευκωσίας, για συγκόλληση των δακτύλων του.

Στην περιοχή βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για παροχή βοήθειας, ενώ συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών από την Επαρχιακή Διοίκηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top