Πόλεμος στην Ουκρανία: Δύο νεκροί από πλήγμα ρωσικού πυραύλου S-300 σε πολυκατοικία στην επαρχία Χάρκοβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δύο νεκροί από πλήγμα ρωσικού πυραύλου S-300 σε πολυκατοικία στην επαρχία Χάρκοβο

Ρωσικός πύραυλος έπληξε σήμερα μια πολυκατοικία σε ένα χωριό στην επαρχία του Χαρκόβου, στη βόρεια Ουκρανία, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερις, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία προσθέτοντας ότι άλλοι τέσσερις άνθρωποι μπορεί να είναι θαμμένοι κάτω από τα ερείπια. Η επαρχία και η ομώνυμη πόλη αποτελούν τακτικά στόχο ρωσικών επιθέσεων.

Η αστυνομία τόνισε ότι το πυραυλικό σύστημα S-300 πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο χωριό Βέλικι Μπουρλούκ, καταστρέφοντας οκτώ από τα 16 διαμερίσματα της πολυκατοικίας αυτής.

«Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν... Ανάμεσα στους τραυματίες είναι τρεις άνδρες και μια γυναίκα», ανέφερε η αστυνομία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE