Πόλεμος στην Ουκρανία: Δύο νεκροί από πλήγμα ρωσικού πυραύλου S-300 σε πολυκατοικία στην επαρχία Χάρκοβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δύο νεκροί από πλήγμα ρωσικού πυραύλου S-300 σε πολυκατοικία στην επαρχία Χάρκοβο

Ρωσικός πύραυλος έπληξε σήμερα μια πολυκατοικία σε ένα χωριό στην επαρχία του Χαρκόβου, στη βόρεια Ουκρανία, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερις, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία προσθέτοντας ότι άλλοι τέσσερις άνθρωποι μπορεί να είναι θαμμένοι κάτω από τα ερείπια. Η επαρχία και η ομώνυμη πόλη αποτελούν τακτικά στόχο ρωσικών επιθέσεων.

Η αστυνομία τόνισε ότι το πυραυλικό σύστημα S-300 πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο χωριό Βέλικι Μπουρλούκ, καταστρέφοντας οκτώ από τα 16 διαμερίσματα της πολυκατοικίας αυτής.

«Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν... Ανάμεσα στους τραυματίες είναι τρεις άνδρες και μια γυναίκα», ανέφερε η αστυνομία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE