Πόλεμος στην Ουκρανία: Δύο νεκροί από πλήγμα ρωσικού πυραύλου S-300 σε πολυκατοικία στην επαρχία Χάρκοβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δύο νεκροί από πλήγμα ρωσικού πυραύλου S-300 σε πολυκατοικία στην επαρχία Χάρκοβο

Ρωσικός πύραυλος έπληξε σήμερα μια πολυκατοικία σε ένα χωριό στην επαρχία του Χαρκόβου, στη βόρεια Ουκρανία, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερις, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία προσθέτοντας ότι άλλοι τέσσερις άνθρωποι μπορεί να είναι θαμμένοι κάτω από τα ερείπια. Η επαρχία και η ομώνυμη πόλη αποτελούν τακτικά στόχο ρωσικών επιθέσεων.

Η αστυνομία τόνισε ότι το πυραυλικό σύστημα S-300 πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο χωριό Βέλικι Μπουρλούκ, καταστρέφοντας οκτώ από τα 16 διαμερίσματα της πολυκατοικίας αυτής.

«Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν... Ανάμεσα στους τραυματίες είναι τρεις άνδρες και μια γυναίκα», ανέφερε η αστυνομία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.