Πυροβολισμοί στο Κάνσας μετά την παρέλαση των νικητών του Super Bowl

Πυροβολισμοί στο Κάνσας μετά την παρέλαση των νικητών του Super Bowl

Η αστυνομία στην Πόλη του Κάνσας κινητοποιήθηκε την Τετάρτη για πύροβολισμούς που έπεσαν λίγα λεπτά μετά το τέλος της παρέλασης των Chiefs, την ομάδας της πόλης που κέρδισε το Super Bowl.

 

Πυροβολισμοί ακούστηκαν κοντά στον σταθμό Union Station και ζητήθηκε από το κοινό να εγκαταλείψει την περιοχή.

Όπως ανέφερε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης η αστυνομία της πόλης, «στο τέλος της συγκέντρωσης έπεσαν πυροβολισμοί δυτικά του σταθμού Union Station.

Σημειώνει ακόμη ότι «αρκετοί άνθρωποι χτυπήθηκαν», χωρίς να είναι σαφές σε τι κατάσταση είναι.

Ακόμη, έχουν συλληφθεί δύο ένοπλοι που φέρονται να σχετίζονται με το περιστατικό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι έλεγε ο Μαδούρο λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του: Είχα μια ευχάριστη συνομιλία με τον Τραμπ τον Νοέμβριο... και μετά χάος!

Τι έλεγε ο Μαδούρο λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του: Είχα μια ευχάριστη συνομιλία με τον Τραμπ τον Νοέμβριο... και μετά χάος!

Για την μοναδική φορά που είχε επικοινωνήσει απευθείας με τον Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε σε συνέντευξή του ο Νικολάς Μαδούρο, μερικές ημέρες πριν τις σημερινές εξελίξεις που οδήγησαν στη σύλληψή του από Αμερικανούς κομάντος. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αναγνώρισε πως μετά από αυτή τη συνομιλία... ακολούθησε χάος , ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με υποτιμητικά σχόλια για τη Δύση.  

BEST OF TOTHEMAONLINE