ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών από τον ανεμοστρόβιλο στη Λεμεσό - Χειρουργήθηκε ο άνδρας που υπέστη ακρωτηριασμό δακτύλων

Συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών από τον ανεμοστρόβιλο στη Λεμεσό - Χειρουργήθηκε ο άνδρας που υπέστη ακρωτηριασμό δακτύλων

Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου η καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό, όπου οικίες και υποστατικά που πλήγηκαν από τον ανεμοστρόβιλο.  Μεγάλες ζημιές έχουν δεκάδες υποστεί σπίτια, πολυκατοικίες επαγγελματικά υποστατικά και αυτοκίνητα.

Οι πληγέντες, όπως έχει αναφέρει ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος μετέβη χθες στην περιοχή, θα στηριχθούν, όπου κριθεί αναγκαίο, από την κυβέρνηση.

Στο μεταξύ ο άντρας που υπέστη ακρωτηριασμό δακτύλων στο χέρι από τραυματισμό, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση συγκόλλησης.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, ξύπνησαν από ένα δυνατό βουητό, ενώ σε κάποιες οικίες τζαμαρίες και τζάμια έσπασαν, έπιπλα αναποδογυρίστηκαν, πάσσαλοι της ΑΗΚ και δέντρα έπεσαν στους δρόμους και κεραμίδια υποχώρησαν.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top