Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Πυρκαγιά με το «καλημέρα» σε εστιατόριο στην Επαρχία Λεμεσού

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Πυρκαγιά με το «καλημέρα» σε εστιατόριο στην Επαρχία Λεμεσού

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 05:13 το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου σε εστιατόριο στο Πισσούρι της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα από Βρετανικές Βάσεις και ο ένα από τον σταθμό Μονοβόλικου.

Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο, ενώ υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές σε εξοπλισμό εστιατορίου (Τραπέζια - καρέκλες κτλ) σε κλειστό εξωτερικό χώρο.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και εντός του εστιατορίου με ζημιές σε μέρος του εξοπλισμού αλλά από τον καπνό και την θερμότητα το εστιατόριο επηρεάστηκε και εσωτερικά.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.