Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Πυρκαγιά με το «καλημέρα» σε εστιατόριο στην Επαρχία Λεμεσού

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Πυρκαγιά με το «καλημέρα» σε εστιατόριο στην Επαρχία Λεμεσού

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 05:13 το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου σε εστιατόριο στο Πισσούρι της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα από Βρετανικές Βάσεις και ο ένα από τον σταθμό Μονοβόλικου.

Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο, ενώ υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές σε εξοπλισμό εστιατορίου (Τραπέζια - καρέκλες κτλ) σε κλειστό εξωτερικό χώρο.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και εντός του εστιατορίου με ζημιές σε μέρος του εξοπλισμού αλλά από τον καπνό και την θερμότητα το εστιατόριο επηρεάστηκε και εσωτερικά.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE