Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Πυρκαγιά με το «καλημέρα» σε εστιατόριο στην Επαρχία Λεμεσού

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Πυρκαγιά με το «καλημέρα» σε εστιατόριο στην Επαρχία Λεμεσού

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 05:13 το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου σε εστιατόριο στο Πισσούρι της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα από Βρετανικές Βάσεις και ο ένα από τον σταθμό Μονοβόλικου.

Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο, ενώ υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές σε εξοπλισμό εστιατορίου (Τραπέζια - καρέκλες κτλ) σε κλειστό εξωτερικό χώρο.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και εντός του εστιατορίου με ζημιές σε μέρος του εξοπλισμού αλλά από τον καπνό και την θερμότητα το εστιατόριο επηρεάστηκε και εσωτερικά.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE