Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Πυρκαγιά με το «καλημέρα» σε εστιατόριο στην Επαρχία Λεμεσού

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Πυρκαγιά με το «καλημέρα» σε εστιατόριο στην Επαρχία Λεμεσού

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 05:13 το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου σε εστιατόριο στο Πισσούρι της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα από Βρετανικές Βάσεις και ο ένα από τον σταθμό Μονοβόλικου.

Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο, ενώ υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές σε εξοπλισμό εστιατορίου (Τραπέζια - καρέκλες κτλ) σε κλειστό εξωτερικό χώρο.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και εντός του εστιατορίου με ζημιές σε μέρος του εξοπλισμού αλλά από τον καπνό και την θερμότητα το εστιατόριο επηρεάστηκε και εσωτερικά.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE