Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Πυρκαγιά με το «καλημέρα» σε εστιατόριο στην Επαρχία Λεμεσού

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Πυρκαγιά με το «καλημέρα» σε εστιατόριο στην Επαρχία Λεμεσού

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 05:13 το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου σε εστιατόριο στο Πισσούρι της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα από Βρετανικές Βάσεις και ο ένα από τον σταθμό Μονοβόλικου.

Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο, ενώ υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές σε εξοπλισμό εστιατορίου (Τραπέζια - καρέκλες κτλ) σε κλειστό εξωτερικό χώρο.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και εντός του εστιατορίου με ζημιές σε μέρος του εξοπλισμού αλλά από τον καπνό και την θερμότητα το εστιατόριο επηρεάστηκε και εσωτερικά.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE