ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Mediterranean Hospitality Venture: Ο Αχιλλέας Δωροθέου αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου

Mediterranean Hospitality Venture: Ο Αχιλλέας Δωροθέου αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου

Τον ορισμό του Αχιλλέα Δωροθέου ως νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της ανακοίνωσε η Mediterranean Hospitality Venture PLC (MHV*).

Ο κ. Δωροθέου είναι εκ των κορυφαίων στελεχών στον ξενοδοχειακό κλάδο στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο, έχοντας καταγράψει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη επαγγελματική πορεία άνω των 30 ετών στην Κύπρο, την Ελλάδα, την Ελβετία και τη Γερμανία. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικός Διευθυντής σε κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες και ομίλους, όπως τα Ikos Resorts, το Costa Navarino και τα Amathus Hotels. Είναι απόφοιτος του Hotel Institute Montreux και κάτοχος MSc in Hospitality Management από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ και MBA από το IMD Business School του Πανεπιστημίου της Λωζάνης.

Ο κ. Δωροθέου γνωρίζει άριστα την MHV, καθώς είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της από το 2022, και η επιλογή του ως νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της έρχεται να ενισχύσει τον στόχο της εταιρείας και των μετόχων της να αναδειχθεί ως η κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών στη Νότια Ευρώπη.

Σχετικά με την ανάληψη του νέου του ρόλου, ο κ. Δωροθέου δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που μου δίνεται η δυνατότητα να ηγηθώ μιας εταιρείας που αριστεύει στον τομέα της φιλοξενίας και της δημιουργίας προορισμών κορυφαίας ποιότητας. Με άξονα τις κοινές αξίες που μοιραζόμαστε τόσο με τους μετόχους της εταιρείας όσο και με το έμπειρο προσωπικό του ομίλου της, την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και τον σεβασμό προς το περιβάλλον, θα αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία της MHV για τη διεύρυνση των συνεργειών και την ανάπτυξη νέων ολοκληρωμένων προορισμών. Στόχος μας είναι να θέσουμε νέα πρότυπα στην πολυτελή φιλοξενία, έχοντας πάντα θετική συμβολή στις περιοχές όπου δραστηριοποιούμαστε».

Η MHV καλωσορίζει τον κ. Αχιλλέα Δωροθέου και εκφράζει την πεποίθηση πως οι εκτεταμένες γνώσεις και η εμπειρία του θα συμβάλλουν εποικοδομητικά στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.

Σχετικά με την MHV

Η MHV ειδικεύεται στην πολυτελή φιλοξενία και στην ανάπτυξη οικιστικών έργων υψηλής ποιότητας. Αξιοποιώντας τις στρατηγικές συνεργασίες με ένα δίκτυο διακεκριμένων διεθνών φορέων στον τομέα της φιλοξενίας, της εστίασης και της πολυτελούς ένδυσης, η MHV εστιάζει στη δημιουργία ποιοτικών προορισμών υψηλής ποιότητας. Η επάρκεια και η τεχνογνωσία της εταιρείας αποτελούν βασικούς μοχλούς για τη βελτιστοποίηση της αξίας των περιουσιακών της στοιχείων, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων στις περιοχές λειτουργίας της. Οι μετοχές της MHV είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών της Κύπρου, στην κατηγορία Emerging Companies Market.

Στο χαρτοφυλάκιό της η MHV διαθέτει το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, το Nammos Limassol, το LPM Restaurant & Bar, το Park Tower Residences και το The Landmark Nicosia στην Κύπρο. Επιπλέον, το χαρτοφυλάκιο επεκτείνεται στην Ελλάδα με το Nikki Beach Resort, Porto Heli και το Porto Paros.

Η MHV στοχεύει να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της με νέες επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, με κύρια εστίαση στην Ελλάδα και επιλεκτικές επενδυτικές τοποθετήσεις στην Κύπρο και στην Ιταλία. Διαρκής επιδίωξη της εταιρείας είναι η δημιουργία εμπειριών κορυφαίας ποιότητας και η θετική συμβολή στις περιοχές που δραστηριοποιείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή αναστατώνει όλο τον πλανήτη: Τι θα γίνει με αγορές, πετρέλαιο, επιτόκια

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα - Ερασιτέχνης μετεωρολόγος εξηγεί στο «Τ» πως προβλέπει τον καιρό μέσα από το φεγγάρι και την φύση

Πόσα ανήλικα παιδιά έλαβαν ΕΕΕ το 2023 - Τα εκατομμύρια που πλήρωσε το κράτος

Δύο νεκροί, έξι τραυματίες από πυροβολισμούς σε πάρτι σε γειτονιά του Μέμφις

Τον έψαχναν επτά μήνες: Έκλεψε μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Λάρνακα Τα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του

Αυτό είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για το 2024: Τεράστια πισίνα, γυάλινες οροφές, σπα και τροπικοί κήποι - Δείτε βίντεοΣτον πυρετό των εκλογών: Οι στόχοι και η δυναμική των κομμάτων

Στον πυρετό των εκλογών: Οι στόχοι και η δυναμική των κομμάτων

Στην κούρσα των εκλογών έχουν επιδοθεί τα κόμματα όσο πλησιάζουμε την 9η Ιουνίου. Η κάθε πολιτική δύναμη επιλέγει τη δική της ατζέντα με την οποία θα αλιεύσει περισσότερες ψήφους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top