LIKE ONLINE

Tα ζώδια που είναι πιθανότερο να χωρίσουν τις επόμενες ημέρες

Tα ζώδια που είναι πιθανότερο να χωρίσουν τις επόμενες ημέρες

Τώρα που διανύουμε τα μέσα του Φεβρουαρίου, πολλοί από εμάς αισθανόμαστε ότι ήρθε η ώρα να υλοποιήσουμε κάποιες από τις υποσχέσεις που δώσαμε στους εαυτούς μας στην αρχή της χρονιάς, σε περίπτωση που δεν το έχουμε ήδη κάνει.

Με τον Άρη στον Υδροχόο να καθοδηγεί αυτό το διάστημα, είναι πολύ πιθανό να πάρουμε οριστικές αποφάσεις για τις σχέσεις μας και την εξέλιξή τους. Η σύνοδος Άρη και Πλούτωνα στον Υδροχόο επηρεάζει αρνητικά τα περισσότερα ζώδια, καθώς φέρνει εντάσεις και διαπληκτισμούς τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα συναισθηματικά. Για τρία ζώδια αυτές οι εντάσεις σημαίνουν το τέλος της σχέσης τους και το κλείσιμο ενός κεφαλαίου που για καιρό τους ταλαιπωρούσε.

Ταύρος

Οι Ταύροι χρειάζονται σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή τους, αλλά είναι ισχυρογνώμονες, πεισματάριδες και αντιστέκονται σε αλλαγές. Αν υπάρχουν άλυτα θέματα και προστριβές, η πίεση των ημερών, μπορεί να τους ωθήσει να αναθεωρήσουν τη σχέση τους και, ίσως, να φτάσουν μέχρι τον χωρισμό.

Σκορπιός

Κτητικοί, ζηλιάρηδες και πολύ παθιασμένοι οι Σκορπιοί δεν θα διστάσουν να δώσουν τέλος σε μία σχέση, αν νιώθουν προδομένοι. Με τον Άρη στον Υδροχόο, είναι πολύ πιθανό να δώσουν τέλος σε έναν δεσμό που νιώθουν ότι δεν τους γεμίζει πια και δεν ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη τους. Φυσικά, δεν θα ξεχάσουν τι έχει συμβεί.

Υδροχόος

Το έχετε ήδη αντιληφθεί πως αυτές δεν είναι και οι καλύτερες ημέρες για εσάς. Εντάσεις, νεύρα, προστριβές κυριαρχούν και θα συνεχίσουν μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Αν δεν τελειώσατε τη σχέση σας εχθές (ναι, ακόμα και την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου), είναι σχεδόν σίγουρο πως θα το κάνετε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top