Οδηγοί προσοχή - τρίτο τροχαίο: Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο

Οδηγοί προσοχή - τρίτο τροχαίο: Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο

Και τρίτο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο.

Λόγω οδικής σύγκρουσης που συνέβη πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά την αερογέφυρα Λατσιών, έχει κλείσει η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (14:41): Η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά την αερογέφυρα Λατσιών, η οποία ήταν κλειστή λόγω οδικής σύγκρουσης, έχει πλέον ανοίξει και η τροχαί κίνηση διεγάγεται ομαλά. Οδηγοί προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις ασφαλείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE