Οδηγοί προσοχή - τρίτο τροχαίο: Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο

Οδηγοί προσοχή - τρίτο τροχαίο: Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο

Και τρίτο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο.

Λόγω οδικής σύγκρουσης που συνέβη πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά την αερογέφυρα Λατσιών, έχει κλείσει η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (14:41): Η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά την αερογέφυρα Λατσιών, η οποία ήταν κλειστή λόγω οδικής σύγκρουσης, έχει πλέον ανοίξει και η τροχαί κίνηση διεγάγεται ομαλά. Οδηγοί προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις ασφαλείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE