Κρήτη: 64χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα

Κρήτη: 64χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 64χρονος άνδρας στην περιοχή της Θερίσου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το flashnews, ο άνδρας αυτοκτόνησε με τη χρήση καραμπίνας, ενώ, τον εντόπισε φίλος του που τον αναζήτησε στο σπίτι του καθώς είχε χάσει τα ίχνη του τις προηγούμενες ημέρες.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Αστυνομία και σύμφωνα με το τοπικό μέσο δεν έχει αφήσει σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν στο σημείο να φτάσει στο απονενοημένο διάβημα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.