Κρήτη: 64χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα

Κρήτη: 64χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 64χρονος άνδρας στην περιοχή της Θερίσου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το flashnews, ο άνδρας αυτοκτόνησε με τη χρήση καραμπίνας, ενώ, τον εντόπισε φίλος του που τον αναζήτησε στο σπίτι του καθώς είχε χάσει τα ίχνη του τις προηγούμενες ημέρες.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Αστυνομία και σύμφωνα με το τοπικό μέσο δεν έχει αφήσει σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν στο σημείο να φτάσει στο απονενοημένο διάβημα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE