Τοποθετείται για το βίντεο με αναφορές σε ΛΟΑΤΚΙ η ΟΕΛΜΕΚ: «Άδικα στοχοποιήθηκε η Θεολόγος»

Τοποθετείται για το βίντεο με αναφορές σε ΛΟΑΤΚΙ η ΟΕΛΜΕΚ: «Άδικα στοχοποιήθηκε η Θεολόγος»

Η ΟΕΛΜΕΚ καλεί τους πάντες να σεβαστούν και να επιτρέψουν στους εκπαιδευτικούς να ασκήσουν απρόσκοπτα τα παιδαγωγικά τους καθήκοντα, πάντοτε στο πλαίσιο που καθορίζεται από τα Αναλυτικά Προγράμματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της σχετικά με το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες για το μάθημα των Θρησκευτικών, η ΟΕΛΜΕΚ θεωρεί ότι η ανακίνηση του θέματος ήταν ατυχέστατη, ενώ θεωρεί τις δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνάς Μιχαηλίδου, για το εν λόγω θέμα ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

«Η αντίδραση, όμως, του ΥΠΑΝ θα έπρεπε να ήταν πιο άμεση», αναφέρεται.

Η Οργάνωση εκφράζει τη στήριξή της «στη συνάδελφο Θεολόγο που στοχοποιήθηκε άδικα, παρόλο που λειτούργησε στο πλαίσιο των Αναλυτικών Προγραμμάτων, των δεικτών επάρκειας και αξιοποίησε σύγχρονα μέσα στη διδακτική πράξη».

Η ΟΕΛΜΕΚ «καλεί τους πάντες να σεβαστούν και να επιτρέψουν στους εκπαιδευτικούς μας να ασκήσουν απρόσκοπτα τα παιδαγωγικά τους καθήκοντα, πάντοτε στο πλαίσιο που καθορίζεται από τα Αναλυτικά Προγράμματα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν βομβάρδισε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ - Μπαράζ ισχυρών εκρήξεων και στην Τεχεράνη

Live: Το Ιράν βομβάρδισε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ - Μπαράζ ισχυρών εκρήξεων και στην Τεχεράνη

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE