ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοποθετείται για το βίντεο με αναφορές σε ΛΟΑΤΚΙ η ΟΕΛΜΕΚ: «Άδικα στοχοποιήθηκε η Θεολόγος»

Τοποθετείται για το βίντεο με αναφορές σε ΛΟΑΤΚΙ η ΟΕΛΜΕΚ: «Άδικα στοχοποιήθηκε η Θεολόγος»

Η ΟΕΛΜΕΚ καλεί τους πάντες να σεβαστούν και να επιτρέψουν στους εκπαιδευτικούς να ασκήσουν απρόσκοπτα τα παιδαγωγικά τους καθήκοντα, πάντοτε στο πλαίσιο που καθορίζεται από τα Αναλυτικά Προγράμματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της σχετικά με το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες για το μάθημα των Θρησκευτικών, η ΟΕΛΜΕΚ θεωρεί ότι η ανακίνηση του θέματος ήταν ατυχέστατη, ενώ θεωρεί τις δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνάς Μιχαηλίδου, για το εν λόγω θέμα ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

«Η αντίδραση, όμως, του ΥΠΑΝ θα έπρεπε να ήταν πιο άμεση», αναφέρεται.

Η Οργάνωση εκφράζει τη στήριξή της «στη συνάδελφο Θεολόγο που στοχοποιήθηκε άδικα, παρόλο που λειτούργησε στο πλαίσιο των Αναλυτικών Προγραμμάτων, των δεικτών επάρκειας και αξιοποίησε σύγχρονα μέσα στη διδακτική πράξη».

Η ΟΕΛΜΕΚ «καλεί τους πάντες να σεβαστούν και να επιτρέψουν στους εκπαιδευτικούς μας να ασκήσουν απρόσκοπτα τα παιδαγωγικά τους καθήκοντα, πάντοτε στο πλαίσιο που καθορίζεται από τα Αναλυτικά Προγράμματα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top