LIKE ONLINE

Εταιρεία στην Ολλανδία μοιράζει 1,9 δισ. ευρώ στους υπαλλήλους της - Ο λόγος

Εταιρεία στην Ολλανδία μοιράζει 1,9 δισ. ευρώ στους υπαλλήλους της - Ο λόγος

Η Stellantis, ο πολυεθνικός ευρωπαϊκός – αμερικανικός όμιλος κατασκευής αυτοκινήτων, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα διανείμει σχεδόν 1,9 δισεκατομμύρια ευρώ φέτος με βάση τα οικονομικά αποτελέσματα και τα επιτεύγματα της εταιρείας το 2023 τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο, αναγνωρίζοντας την απόδοση και τη δέσμευση των εργαζομένων της σε όλο τον κόσμο.

Από την ίδρυσή της πριν από μόλις τρία χρόνια, η Stellantis έχει διανείμει 6 δισ. ευρώ στην παγκόσμια βάση εργαζομένων της.

Από το 2021, η εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, με έδρα την Ολλανδία, έχει δεσμευτεί να μοιράζεται την επιτυχία της με τους εργαζόμενους, ενισχύοντας τον πυλώνα «Care», ο οποίος είναι αφιερωμένος στους εργαζομένους της, στους πελάτες της και στον στόχο της για μηδενικό ισοζύγιο άνθρακα.

Η Stellantis σχεδιάζει να επεκτείνει το πρόγραμμα αυτό σε 242.000 επιλέξιμους εργαζόμενους παγκοσμίως το 2024

Το πρόγραμμα αγοράς μετοχών από τους εργαζομένους

«Οι εργαζόμενοι αποτελούν την καρδιά των επιδόσεων της Stellantis. Το 2023, περίπου το 95% των εργαζομένων της σε όλο τον κόσμο επωφελήθηκε από την προσέγγιση «αμοιβή για την απόδοση», η οποία αναγνωρίζει τη συμβολή τους στην επιτυχία της Εταιρείας. Η προσέγγιση αυτή είναι αποτέλεσμα εποικοδομητικού διαλόγου με τα συνδικάτα στις χώρες όπου δραστηριοποιείται η Stellantis, καθώς και της προθυμίας να προτείνει μια πολιτική αποδοχών και παροχών που είναι δίκαιη και βασίζεται στις πρακτικές της αγοράς», όπως αναφέρει η εταιρεία.

Για να εμπλέξει τους εργαζομένους πιο στενά στην επιτυχία της Εταιρείας, η Stellantis εγκαινίασε πέρυσι στην Ιταλία και τη Γαλλία, ως πιλοτική πρωτοβουλία, το πρόγραμμα αγοράς μετοχών από τους εργαζομένους «Shares to Win», με αντίστοιχη συνεισφορά 1.000 ευρώ που προσφέρει η Εταιρεία.

Επέκταση του προγράμματος

Η Stellantis σχεδιάζει να επεκτείνει το πρόγραμμα αυτό σε 242.000 επιλέξιμους εργαζόμενους παγκοσμίως το 2024, με τις ίδιες κατευθυντήριες αρχές παροχής κινήτρων.

«Σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό πλαίσιο, όλοι οι εργαζόμενοι της Stellantis μπορούν να είναι υπερήφανοι για αυτό που έχουμε χτίσει μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον καθένα τους γι’ αυτό», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Stellantis Carlos Tavares.

«Παρουσιάσαμε ισχυρά αποτελέσματα απόδοσης της Εταιρείας, που μας επέτρεψαν να διανείμουμε σχεδόν 1,9 δισεκατομμύρια ευρώ σε συμμετοχή στα κέρδη και μεταβλητά μπόνους για τρίτη συνεχή χρονιά. Αυτά τα προγράμματα κατανομής κερδών και μεταβλητών πληρωμών είναι κάτι περισσότερο από μια αντανάκλαση των επιδόσεων και των επιτευγμάτων των εργαζομένων μας, είναι η δίκαιη αναγνώριση της δέσμευσής τους να επιτύχουν ως μια ομάδα», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top