ΥΠΑΜ: Διακοπή ψηφιακών στρατολογικών υπηρεσιών από 20 Φεβρουαρίου

ΥΠΑΜ: Διακοπή ψηφιακών στρατολογικών υπηρεσιών από 20 Φεβρουαρίου

Την διακοπή της παροχής ψηφιακών στρατολογικών υπηρεσιών που παρέχεται στους πολίτες μέσω των ΚΕΠ - ΚΕ.ΠΟ, από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 και για περίοδο τριών εβδομάδων, λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης των συστημάτων για εναρμόνιση με τις νέες διαδικασίες, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΜ, για την παραπάνω περίοδο, όσοι πολίτες χρειάζονται παροχή στρατολογικής υπηρεσίας, παρακαλούνται να αποτείνονται στα κατά τόπους στρατολογικά γραφεία.

Το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση αναφορικά με την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας της ηλεκτρονικής διασύνδεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.