ΥΠΑΜ: Διακοπή ψηφιακών στρατολογικών υπηρεσιών από 20 Φεβρουαρίου

ΥΠΑΜ: Διακοπή ψηφιακών στρατολογικών υπηρεσιών από 20 Φεβρουαρίου

Την διακοπή της παροχής ψηφιακών στρατολογικών υπηρεσιών που παρέχεται στους πολίτες μέσω των ΚΕΠ - ΚΕ.ΠΟ, από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 και για περίοδο τριών εβδομάδων, λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης των συστημάτων για εναρμόνιση με τις νέες διαδικασίες, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΜ, για την παραπάνω περίοδο, όσοι πολίτες χρειάζονται παροχή στρατολογικής υπηρεσίας, παρακαλούνται να αποτείνονται στα κατά τόπους στρατολογικά γραφεία.

Το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση αναφορικά με την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας της ηλεκτρονικής διασύνδεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE