ΥΠΑΜ: Διακοπή ψηφιακών στρατολογικών υπηρεσιών από 20 Φεβρουαρίου

ΥΠΑΜ: Διακοπή ψηφιακών στρατολογικών υπηρεσιών από 20 Φεβρουαρίου

Την διακοπή της παροχής ψηφιακών στρατολογικών υπηρεσιών που παρέχεται στους πολίτες μέσω των ΚΕΠ - ΚΕ.ΠΟ, από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 και για περίοδο τριών εβδομάδων, λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης των συστημάτων για εναρμόνιση με τις νέες διαδικασίες, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΜ, για την παραπάνω περίοδο, όσοι πολίτες χρειάζονται παροχή στρατολογικής υπηρεσίας, παρακαλούνται να αποτείνονται στα κατά τόπους στρατολογικά γραφεία.

Το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση αναφορικά με την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας της ηλεκτρονικής διασύνδεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE