ΥΠΑΜ: Διακοπή ψηφιακών στρατολογικών υπηρεσιών από 20 Φεβρουαρίου

ΥΠΑΜ: Διακοπή ψηφιακών στρατολογικών υπηρεσιών από 20 Φεβρουαρίου

Την διακοπή της παροχής ψηφιακών στρατολογικών υπηρεσιών που παρέχεται στους πολίτες μέσω των ΚΕΠ - ΚΕ.ΠΟ, από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 και για περίοδο τριών εβδομάδων, λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης των συστημάτων για εναρμόνιση με τις νέες διαδικασίες, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΜ, για την παραπάνω περίοδο, όσοι πολίτες χρειάζονται παροχή στρατολογικής υπηρεσίας, παρακαλούνται να αποτείνονται στα κατά τόπους στρατολογικά γραφεία.

Το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση αναφορικά με την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας της ηλεκτρονικής διασύνδεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου 86χρονου, ο οποίος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον δρόμο Αναλυόντα – Τσερίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο προσέκρουσε σε πινακίδα τροχαίας και ακινητοποιήθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE