ΥΠΑΜ: Διακοπή ψηφιακών στρατολογικών υπηρεσιών από 20 Φεβρουαρίου

ΥΠΑΜ: Διακοπή ψηφιακών στρατολογικών υπηρεσιών από 20 Φεβρουαρίου

Την διακοπή της παροχής ψηφιακών στρατολογικών υπηρεσιών που παρέχεται στους πολίτες μέσω των ΚΕΠ - ΚΕ.ΠΟ, από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 και για περίοδο τριών εβδομάδων, λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης των συστημάτων για εναρμόνιση με τις νέες διαδικασίες, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΜ, για την παραπάνω περίοδο, όσοι πολίτες χρειάζονται παροχή στρατολογικής υπηρεσίας, παρακαλούνται να αποτείνονται στα κατά τόπους στρατολογικά γραφεία.

Το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση αναφορικά με την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας της ηλεκτρονικής διασύνδεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.