ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μ. Δρουσιώτης: «Ο Αναστασιάδης μου ζητεί να του απολογηθώ και να τον αποζημιώσω»

Μ. Δρουσιώτης: «Ο Αναστασιάδης μου ζητεί να του απολογηθώ και να τον αποζημιώσω»

Επιστολή από τον τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδη, φαίνεται να έλαβε ο συγγραφέας του βιβλίου «Κράτος Μαφία», Μακάριος Δρουσιώτης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του, ο τέως πρόεδρος, δια των δικηγόρων του, αξιώνει απόσυρση των βιβλίων του, απολογία και αποζημιώσεις. Παράλληλα, υπενθυμίζει πως η Αρχή κατά της Διαφθοράς αναμένεται να ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα την ερευνητική ομάδα που θα αναλάβει να πραγματοποιήσει την έρευνα για το βιβλίο του.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του, «τις παραμονές της έναρξης της έρευνας έλαβα επιστολή από το δικηγορικό γραφείο Άντη Τριανταφυλλίδη, το οποίο μαζί με το γραφείο Θεόδωρου Οικονόμου, εκπροσωπούν τον κ. Αναστασιάδη. Ο τέως πρόεδρος, δια των δικηγόρων του, αξιώνει απόσυρση των βιβλίων μου, απολογία και αποζημιώσεις!»

Ακολούθως, αναφέρει ότι ασφαλώς και απορρίπτω τα αιτήματα του για τους ακόλουθους λόγους:
• Τα όσα έγραψα είναι αληθή γεγονότα ή/και σχόλια.
• Ήταν καθήκον και υποχρέωση μου να αποκαλύψω οτιδήποτε περιήλθε σε γνώση μου για θέματα διαφθοράς.
• Το κράτος δικαίου είναι στις προτεραιότητες της ΕΕ στην οποία, ευτυχώς, η Κύπρος είναι κράτος μέλος.

«Θεωρώ την κίνηση αυτή του τέως Προέδρου ως προσπάθεια εκφοβισμού μου, ενόψει της επικείμενης έρευνας από την Αρχή Κατά της Διαφθοράς», υποστήριξε ο κ. Δρουσιώτης.

«Δεν υπάρχει τίποτε που μπορεί να με εκφοβίσει. Ανυπομονώ να κληθώ ενώπιον Αρχής για να τεκμηριώσω όσα καταγράφω στο βιβλίο μου», τόνισε καταληκτικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

Η Κύπρος προσπαθεί να έχει ρόλο διαμεσολαβητή, καθιστώντας σαφές προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι μια περαιτέρω κλιμάκωση δεν είναι προς το συμφέρον καμίας χώρας και ότι η κρίση αυτή δεν μπορεί να διευθετηθεί με στρατιωτικά μέσα, δήλωσε για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top