Τους έστειλαν πακέτα από το εξωτερικό με...9 κιλά κάνναβη - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς - Δείτε φωτογραφίες

Τους έστειλαν πακέτα από το εξωτερικό με...9 κιλά κάνναβη - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς - Δείτε φωτογραφίες

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος και μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά εντοπίστηκε στην επαρχία Λεμεσού και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 9 κιλών και 31 γραμμαρίων περίπου.

Πέραν του εντοπισμού και της κατάσχεσης της μεγάλης ποσότητας κάνναβης, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για 25χρονο και 22χρονο και οι δύο από τη Λεμεσό, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Του εντοπισμού των ναρκωτικών ουσιών και της σύλληψης των πιο πάνω προσώπων, προηγήθηκε εντοπισμός δύο πακέτων που στάλθηκαν από το εξωτερικό στην Κύπρο.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι τα δύο πακέτα περιείχαν το ένα, ποσότητα κάνναβης βάρους 4 κιλών και 311 γραμμαρίων περίπου και το δεύτερο ποσότητα κάνναβης βάρους 4 κιλών και 720 γραμμαρίων περίπου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από τα πακέτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.