Σοκ στην Κάρπαθο για κινηματογραφικό συνεργείο - Πήγαν για γύρισμα ταινίας και εντόπισαν σορό

Σοκ στην Κάρπαθο για κινηματογραφικό συνεργείο - Πήγαν για γύρισμα ταινίας και εντόπισαν σορό

Μία σοκαριστική εικόνα αντίκρισαν τα μέλη ενός συνεργείου για γύρισμα ταινίας, το πρωί της Παρασκευής στην Κάρπαθο, καθώς εντόπισαν μία σορό σε προχωρημένη σήψη.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η σορός βρέθηκε στην περιοχή Παλάτια της νήσου Σαρίας βόρεια της Καρπάθου.

Τα έγγραφα που βρέθηκαν στα ρούχα του "δείχνουν" πως πρόκειται πιθανά για πρόσφυγα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού, προκειμένου να περισυλλέξουν το πτώμα, ώστε να διενεργηθεί η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής και να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE