LIFESTYLE

Απαρηγόρητη Κύπρια τραγουδίστρια: «Γιατί, γιατί έφυγες και δεν το πιστεύω ακόμη…»

Απαρηγόρητη Κύπρια τραγουδίστρια: «Γιατί, γιατί έφυγες και δεν το πιστεύω ακόμη…»

Βυθίστηκε στο πένθος γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια μετά την είδηση του θανάτου της Μαριάννας Μάμιλλου, μιας γυναίκας ηρωίδας που έδωσε σκληρή μάχη με την ασθένεια του ALS και έφυγε χθες Τετάρτη από τη ζωή.

 Ο λόγος για την τραγουδίστρια Αντωνία Στυλιανού που γνωρίσαμε την περασμένη χρονιά μέσα από το μουσικό διαγωνισμό του Mega Κύπρου «Υour Song» και φαίνεται πως  της έχει στοιχίσει πάρα πολύ καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δεν μπορεί ακόμα να το πιστέψει, ενώ ζητά από το Θεό να την προσέχει πάνω εκεί ψηλά.

Η είδηση του θανάτου της άτυχης 52χρονης έχει σκορπίσει στο πένθος όλη σχεδόν την Κύπρο, καθώς η Μαριάννα ήταν ένα σύμβολο αγώνα για άτομα που αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας, ενώ και ως παλιά τραγουδίστρια ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή.

Διαβάστε τι γράφει η Αντωνία Στυλιανού

Γιατί???? Γιατίιιιι Έφυγες και δεν το πιστεύω ακόμη. ..αγαπουλίνα μου για μένα είσουνα σαν μάνα. .!!! Με έλεγες κόρη σου κι εγώ μαμά. .. ποτε δεν θα ξεχασω αυτά που ζησαμε ολο αυτο το καιρό γιατί είσαι εδω αγαπουλίνα μου....ποτε δεν έφυγες. ..ΠΟΤΕ!!! Αν τα κατάφερα εγώ τοτε σε αυτό που πέρασα πριν 2 χρόνια τότε εσυ γιατί οχιιι ??? Γιατί τόσο αδικη να είναι η ζωή. ..ολα οσα αγαπάμε να φεύγουν? Θεουλη μου πρόσεχε μου το μαργαριτάρι που μας πήρες απο τη ζωή. .. μου Θα σ αγαπώ θα σ αγαπώ μέχρι να μπω στο χώμα.... Μαριάννα μουυυυ…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top