Στο Νοσοκομείο ποδηλάτης μετά από τροχαίο - Χτυπήθηκε από όχημα

Στο Νοσοκομείο ποδηλάτης μετά από τροχαίο - Χτυπήθηκε από όχημα

Ποδηλάτης ηλικίας 50 ετών τραυματίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάφο, μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγός οχήματος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με τον ποδηλάτη.

Από την σύγκρουση ο ποδηλάτης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο ποδηλάτης υπέστη κακώσεις και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου.

Σε έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε ο οδηγός του οχήματος είχε μηδενική ένδειξη. Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται από την τροχαία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE