Στο Νοσοκομείο ποδηλάτης μετά από τροχαίο - Χτυπήθηκε από όχημα

Στο Νοσοκομείο ποδηλάτης μετά από τροχαίο - Χτυπήθηκε από όχημα

Ποδηλάτης ηλικίας 50 ετών τραυματίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάφο, μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγός οχήματος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με τον ποδηλάτη.

Από την σύγκρουση ο ποδηλάτης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο ποδηλάτης υπέστη κακώσεις και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου.

Σε έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε ο οδηγός του οχήματος είχε μηδενική ένδειξη. Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται από την τροχαία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Αμέριστη στήριξη Ελλάδας και Γαλλίας στην Κύπρο - «Αδέρφια μας βρίσκομαι εδώ με κάθε Έλληνα και Ελληνίδα» - Αναχαιτίστηκε πύραυλος του Ιράν στον τουρκικό εναέριο χώρο

LIVE: Αμέριστη στήριξη Ελλάδας και Γαλλίας στην Κύπρο - «Αδέρφια μας βρίσκομαι εδώ με κάθε Έλληνα και Ελληνίδα» - Αναχαιτίστηκε πύραυλος του Ιράν στον τουρκικό εναέριο χώρο

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιούν σήμερα ο Πρόεδρος της Γαλλίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και προέβησαν σε δηλώσεις. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE