Στο Νοσοκομείο ποδηλάτης μετά από τροχαίο - Χτυπήθηκε από όχημα

Στο Νοσοκομείο ποδηλάτης μετά από τροχαίο - Χτυπήθηκε από όχημα

Ποδηλάτης ηλικίας 50 ετών τραυματίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάφο, μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγός οχήματος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με τον ποδηλάτη.

Από την σύγκρουση ο ποδηλάτης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο ποδηλάτης υπέστη κακώσεις και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου.

Σε έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε ο οδηγός του οχήματος είχε μηδενική ένδειξη. Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται από την τροχαία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE