Στο Νοσοκομείο ποδηλάτης μετά από τροχαίο - Χτυπήθηκε από όχημα

Στο Νοσοκομείο ποδηλάτης μετά από τροχαίο - Χτυπήθηκε από όχημα

Ποδηλάτης ηλικίας 50 ετών τραυματίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάφο, μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγός οχήματος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με τον ποδηλάτη.

Από την σύγκρουση ο ποδηλάτης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο ποδηλάτης υπέστη κακώσεις και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου.

Σε έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε ο οδηγός του οχήματος είχε μηδενική ένδειξη. Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται από την τροχαία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE