Στο Νοσοκομείο ποδηλάτης μετά από τροχαίο - Χτυπήθηκε από όχημα

Στο Νοσοκομείο ποδηλάτης μετά από τροχαίο - Χτυπήθηκε από όχημα

Ποδηλάτης ηλικίας 50 ετών τραυματίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάφο, μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγός οχήματος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με τον ποδηλάτη.

Από την σύγκρουση ο ποδηλάτης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο ποδηλάτης υπέστη κακώσεις και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου.

Σε έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε ο οδηγός του οχήματος είχε μηδενική ένδειξη. Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται από την τροχαία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE