ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σφοδρές καταγγελίες για κακοτεχνίες σε κατοικίες στη Γερμασόγεια - «Έφυγαν τα κεραμίδια από οικία τριών εκατ. ευρώ»

Σφοδρές καταγγελίες για κακοτεχνίες σε κατοικίες στη Γερμασόγεια - «Έφυγαν τα κεραμίδια από οικία τριών εκατ. ευρώ»

Σφοδρές καταγγελίες για κακοτεχνίες σε κατοικίες στη Γερμασόγεια εξαπέλυσε ο έπαρχος Λεμεσού, Μάριος Αλεξάνδρου ενώ κατήγγειλε επίσης, ότι αριθμός ιδιοκτητών αρνούνται να απαντήσουν στις επίμονες κλήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών που επιχειρούν να ολοκληρώσουν την καταγραφή των ζημιών.

Σε δηλώσεις στο Τρίτο, είπε ότι από τον ανεμοστρόβιλο ανερπάγησαν ό, τι δεν ήταν ορθά στερεωμένα, ακόμη και ολόκληρες σιδηροκατασκευές όπως είναι τα γκαράζ.

«Δεν είναι δυνατόν», ανέφερε ο έπαρχος, «από μια οικία αξίας τριών εκατομμυρίων να έχουν φύγει όλα τα κεραμίδια τα οποία δεν ήταν επαρκώς στερεωμένα».

Προειδοποίησε ότι οι κακοτεχνίες εγκυμονούν κινδύνους για τους ενοίκους των οικιών αλλά και για τους γείτονές τους, αφού οι μεγαλύτερες ζημιές στη Γερμασόγεια φαίνεται να προέρχονται από κτυπήματα τα οποία δέχθηκαν οικίες όταν αποκολλήθηκαν τσίγκοι, κεραμίδια, ντεπόζιτα ή γκαράζ από γειτονικά σπίτια.

Το ύψος των ζημιών θα ξεπεράσει κατά πολύ τα δύο εκατομμύρια της αρχικής συντηρητικής εκτίμησης αφού οι οικίες στην περιοχή είναι ψηλής αξίας.

Η εκτίμηση των ζημιών αλλά και η ηλεκτρονική καταχώρηση των στοιχείων θα συνεχισθεί το Σαββατοκύριακο και η έκθεση κοστολόγησης αναμένεται να κατατεθεί στο υπουργείο Εσωτερικών την Δευτέρα ή την Τρίτη, είπε ο έπαρχος Λεμεσού.

ΠΗΓΗ: Riknews.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει η θερμοκρασία και... φέρνει μαζί της σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί η περιοχή μας - Ποια σενάρια επεξεργάζεται η Κυβέρνηση

Πόλος έλξης η Κύπρος αλλά…μειώθηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό - Οι μεγαλύτερες αγορές και τα ποσά που ξόδεψαν

Έχεις φάρμακα που θες να πετάξεις; Θα μπορείς σε κάδους στα φαρμακεία - Ποια θα εξαιρούνταιLIVE: Ολοκληρώθηκε το ΣΑ του ΟΗΕ – Η πλειοψηφία καταδικάζει την ιρανική επίθεση και ζητά αυτοσυγκράτηση

LIVE: Ολοκληρώθηκε το ΣΑ του ΟΗΕ – Η πλειοψηφία καταδικάζει την ιρανική επίθεση και ζητά αυτοσυγκράτηση

Ολοκληρώθηκε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, το οποίο συγκλήθηκε εκτάκτως μετά από αίτημα του Ισραήλ για να αξιολογηθεί το αίτημά του για καταδίκη της επίθεσης του Ιράν στο έδαφός του. Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, Ντάνιελ Χαγκάρι, λέει ότι το 99% των 300 πυραύλων και drone που εκτοξεύτηκαν κατά του Ισραήλ —από το έδαφος του Ιράν κατά τη διάρκεια της νύχτας— αναχαιτίστηκαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top