ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ελεύθερος ο 41χρονος κλητήρας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας

Ελεύθερος ο 41χρονος κλητήρας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας

Δεν οδηγείται τελικά ενώπιον του δικαστηρίου ο 41χρονος κλητήρας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ(16/9), ως ύποπτος σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση του νεκρού βρέφους, που εντοπίστηκε προχθές στον κάλαθο απορριμμάτων του νεκροτομείου.

Οι ανακριτές της υπόθεσης αποφάσισαν ότι δεν υπήρχαν λόγοι, για την προσαγωγή του υπόπτου στο δικαστήριο, ώστε να εξασφαλιστεί διάταγμα για την περαιτέρω κράτησή του.

Εξάλλου, αναμένεται ότι εντός της ημέρας ο 41χρονος θα αφεθεί ελεύθερος.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης είπε ότι “σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και τη μελέτη του μαρτυρικού υλικού αποφασίστηκε από τους ανακριτές ότι δεν υπήρχαν λόγοι παρουσίασης του υπόπτου στο δικαστήριο, για να ζητηθεί η περαιτέρω κράτησή  του”.

Όπως σημείωσε ο κ. Αγγελίδης, οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται εν αναμονή και της ολοκλήρωσης των επιστημονικών εξετάσεων.  
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προς όλες τις κατευθύνσεις.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία κατόπιν εντάλματος σύλληψης, που εξασφάλισε προηγουμένως, προχώρησε χθες στη σύλληψη του 41χρονου κλητήρα του νεκροτομείου.

Στο μεταξύ, χθες δεν κατέστη δυνατό να τελεστεί η κηδεία του βρέφους, αφού οι εξελίξεις δεν το  επέτρεψαν. Η ταφή αναμένεται να τελεστεί εκτός απροόπτου σήμερα, στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Λευκωσία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top