Μπήκε σε αρτοποιείο με μαχαίρι και πήρε τα λεφτά του ταμείου - Εντοπίστηκε και συνελήφθη 28χρονος

Μπήκε σε αρτοποιείο με μαχαίρι και πήρε τα λεφτά του ταμείου - Εντοπίστηκε και συνελήφθη 28χρονος

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 28 ετών προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας, που να διαπράχθηκε χθες Σάββατο, σε κατάστημα, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Ο 28χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ύποπτο πρόσωπο εισήλθε σε αρτοποιείο, στην επαρχία Αμμοχώστου και με την απειλή μαχαιριού απέσπασε από την εργαζόμενη, χρηματικό ποσό του ταμείου. Ακολούθως ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή όπου διενήργησαν εξετάσεις. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Αμμοχώστου, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 28χρονου υπόπτου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, λίγο πριν τις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου και ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη της ληστείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE