ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παιδική πορνογραφία: Ο κ. Αναστασιάδης μίλησε για το ενδεχόμενο ύπαρξης ανήλικων από Κύπρο…

Παιδική πορνογραφία: Ο κ. Αναστασιάδης μίλησε για το ενδεχόμενο ύπαρξης ανήλικων από Κύπρο…

Δεν επαληθεύονται για την ώρα οι ανησυχίες πολιτών σε σχέση με την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Ανάμεσα στο οπτικό υλικό που βρέθηκε στην οικία του 41χρονου ύποπτου εντοπίστηκαν, ως γνωστόν, και επεξεργασμένες φωτογραφίες που απεικονίζουν αγοράκια και κοριτσάκια ηλικίας 10-15 χρόνων σε σεξουαλικές πράξεις.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο Υπεύθυνος του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, Υπαστυνόμος Αντρέας Αναστασιάδης, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχουν φωτογραφίες ανήλικων προσώπων από την Κύπρο.
Είπε συγκεκριμένα ότι από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις δεν φαίνεται να υπάρχουν φωτογραφίες με ανήλικα πρόσωπα από την Κύπρο.

Όπως σημειώναμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, με την αποκάλυψη της υπόθεσης φίλοι και συγγενείς του 41χρονου μετέβησαν στο Αρχηγείο Αστυνομίας ζητώντας να δουν το υλικό, φοβούμενοι για τα δικά τους παιδιά.

Ο κ. Αναστασιάδης, πάντως, ανέφερε ότι πράγματι, η συγκεκριμένη υπόθεση συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο σοβαρές που έτυχαν χειρισμού από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο ενημερώθηκε για την υπόθεση από την Europol. Η τελευταία, είχε εντοπίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη του ύποπτου προσώπου τη στιγμή που προσπαθούσε να αποστείλει φωτογραφίες  με παιδικό πορνογραφικό υλικό σε άλλους χρήστες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top