Χειροπέδες σε ακόμα δύο πρόσωπα για υποβοήθηση παράνομης εισόδου μεταναστών στην ΚΔ - Συνολικά τέσσερις συλλήψεις

Χειροπέδες σε ακόμα δύο πρόσωπα για υποβοήθηση παράνομης εισόδου μεταναστών στην ΚΔ - Συνολικά τέσσερις συλλήψεις

Σε άλλες δύο συλλήψεις προχώρησε το απόγευμα σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής υπηκόων τρίτης χώρας στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Πρόκειται για 27χρονο και 25χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τα ξημερώματα σήμερα άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 24 και 19 ετών, τα οποία τελούν υπό οκταήμερη κράτηση.

Εναντίον των υπόπτων διερευνώνται μεταξύ άλλων, αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE