Παγετός στα ψηλότερα ορεινά του Τροόδους - Ποιοι δρόμοι είναι ανοιχτοί για οχήματα με αλυσίδες

Παγετός στα ψηλότερα ορεινά του Τροόδους - Ποιοι δρόμοι είναι ανοιχτοί για οχήματα με αλυσίδες

Παγετός έχει σχηματιστεί μετά από χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά του Τροόδους, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ολισθηροί. Λόγω του παγετού, οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους και Καρβουνά-Τροόδους είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο στις αστικές περιοχές και στους αυτοκινητοδρόμους ανά το παγκύπριο, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα το πρωί σήμερα Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου. Ενημέρωση για οδικά έργα που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο και που ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία ΕΔΩ.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE