Παγετός στα ψηλότερα ορεινά του Τροόδους - Ποιοι δρόμοι είναι ανοιχτοί για οχήματα με αλυσίδες

Παγετός στα ψηλότερα ορεινά του Τροόδους - Ποιοι δρόμοι είναι ανοιχτοί για οχήματα με αλυσίδες

Παγετός έχει σχηματιστεί μετά από χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά του Τροόδους, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ολισθηροί. Λόγω του παγετού, οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους και Καρβουνά-Τροόδους είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο στις αστικές περιοχές και στους αυτοκινητοδρόμους ανά το παγκύπριο, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα το πρωί σήμερα Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου. Ενημέρωση για οδικά έργα που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο και που ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία ΕΔΩ.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE