Διπλό φονικό στον Ύψωνα: Ένταση στο Δικαστήριο, συγγενής κατηγορούμενου φέρεται να δέχθηκε επίθεση

Διπλό φονικό στον Ύψωνα: Ένταση στο Δικαστήριο, συγγενής κατηγορούμενου φέρεται να δέχθηκε επίθεση

Επεισόδιο στο Δικαστήριο Λεμεσού σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (19/2), με αφορμή την υπόθεση του διπλού φονικού στον Ύψωνα.

Φιλικά πρόσωπα των δύο θυμάτων φέρεται να επιτέθηκαν σε συγγενικό πρόσωπο ενός από τους κατηγορούμενους, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας για να επαναφέρουν την τάξη.

Υπενθυμίζεται ότι το διπλό φονικό διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, 29 Ιουνίου 2023, όταν 43χρονος φίλος των θυμάτων, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τους δυο κατηγορουμένους, έξω από το μπαράκι.

Ο 44χρονος και ο 51χρονος έσπευσαν να τον βοηθήσουν και δέχθηκαν κτυπήματα από μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο Ονησιφόρου να ξεψυχήσει λίγο αργότερα, ενώ ο 54χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή τα μεσάνυχτα της επόμενης μέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE