Διπλό φονικό στον Ύψωνα: Ένταση στο Δικαστήριο, συγγενής κατηγορούμενου φέρεται να δέχθηκε επίθεση

Διπλό φονικό στον Ύψωνα: Ένταση στο Δικαστήριο, συγγενής κατηγορούμενου φέρεται να δέχθηκε επίθεση

Επεισόδιο στο Δικαστήριο Λεμεσού σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (19/2), με αφορμή την υπόθεση του διπλού φονικού στον Ύψωνα.

Φιλικά πρόσωπα των δύο θυμάτων φέρεται να επιτέθηκαν σε συγγενικό πρόσωπο ενός από τους κατηγορούμενους, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας για να επαναφέρουν την τάξη.

Υπενθυμίζεται ότι το διπλό φονικό διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, 29 Ιουνίου 2023, όταν 43χρονος φίλος των θυμάτων, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τους δυο κατηγορουμένους, έξω από το μπαράκι.

Ο 44χρονος και ο 51χρονος έσπευσαν να τον βοηθήσουν και δέχθηκαν κτυπήματα από μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο Ονησιφόρου να ξεψυχήσει λίγο αργότερα, ενώ ο 54χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή τα μεσάνυχτα της επόμενης μέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE