Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη
Πίσω από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαμορφώνεται ήδη η μάχη του 2028.

Από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 8.00π.μ.- 2.00μ.μ., θα δίνονται οι αριθμοί συμμετοχής στα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών (Αγίου Ανδρέου 253, τηλ. 25745919).
Διευκρινίζεται ότι αριθμοί δε θα δοθούν στο σημείο εκκίνησης.
Παρακαλούνται εκπρόσωποι των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Παιδική Παρέλαση να περάσουν από τα γραφεία κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες και ώρες για να πάρουν αριθμό. Διευκρινίζεται ότι ο αριθμός συμμετοχής θα δοθεί με σειρά προσέλευσης και αυτός είναι ο αριθμός που θα παρελάσουν. Θα προηγηθούν άτομα και ζεύγη.
Η παρέλαση θα αρχίσει στις 11.30π.μ. με σημείο εκκίνησης: Παραλιακός Δρόμος, φώτα τροχαίας Δημοσίου Κήπου, με κατεύθυνση προς το παλιό Λιμάνι.
Γι’ αυτό παρακαλούνται τα παιδιά να βρίσκονται στο χώρο αυτό το αργότερο μέχρι τις 10.30π.μ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




