Συνάντηση ΕΔΕΚ με τον Υπουργό Υγείας - Μελετούν το υπόμνημα που κατατέθηκε

Συνάντηση ΕΔΕΚ με τον Υπουργό Υγείας - Μελετούν το υπόμνημα που κατατέθηκε

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ  και στελέχη του Κινήματος, είχε σήμερα ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Δαμιανός.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης χαρακτήρισε τη συζήτηση ιδιαίτερα εποικοδομητική σημειώνοντας ότι αντηλλάγησαν απόψεις για σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον τομέα της υγείας.

Κατατέθηκε, επίσης, όπως ανέφερε, υπόμνημα με τις θέσεις της ΕΔΕΚ, το οποίο θα μελετηθεί.

«Μέσα από συνεργασία με όλα τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα μπορούμε να προχωρήσουμε συλλογικά για να επιλύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της υγείας και το Σύστημα Υγείας», κατέληξε ο κ. Δαμιανός.

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Μαρίνος Σιζόπουλος ανέφερε πως στόχος του Κινήματος, μέσα από τις προτάσεις τις οποίες καταθέτει, είναι η αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών από το σύστημα υγείας προς τους πολίτες, κυρίως προς όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να την εξασφαλίσουν με άλλα μέσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.