ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση ΕΔΕΚ με τον Υπουργό Υγείας - Μελετούν το υπόμνημα που κατατέθηκε

Συνάντηση ΕΔΕΚ με τον Υπουργό Υγείας - Μελετούν το υπόμνημα που κατατέθηκε

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ  και στελέχη του Κινήματος, είχε σήμερα ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Δαμιανός.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης χαρακτήρισε τη συζήτηση ιδιαίτερα εποικοδομητική σημειώνοντας ότι αντηλλάγησαν απόψεις για σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον τομέα της υγείας.

Κατατέθηκε, επίσης, όπως ανέφερε, υπόμνημα με τις θέσεις της ΕΔΕΚ, το οποίο θα μελετηθεί.

«Μέσα από συνεργασία με όλα τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα μπορούμε να προχωρήσουμε συλλογικά για να επιλύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της υγείας και το Σύστημα Υγείας», κατέληξε ο κ. Δαμιανός.

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Μαρίνος Σιζόπουλος ανέφερε πως στόχος του Κινήματος, μέσα από τις προτάσεις τις οποίες καταθέτει, είναι η αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών από το σύστημα υγείας προς τους πολίτες, κυρίως προς όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να την εξασφαλίσουν με άλλα μέσα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Επίθεση Ιράν: Τα σενάρια για την αντίδραση του Ισραήλ - Υπέρ των αντιποίνων μετά τη συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου

Επίθεση Ιράν: Τα σενάρια για την αντίδραση του Ισραήλ - Υπέρ των αντιποίνων μετά τη συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου

Παγκόσμια ανησυχία για την κλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή. Η μεγάλη ιρανική επίθεση κατά του Ισραήλ αναχαιτίστηκε από τον «σιδερένιο θόλο», με τη συνδρομή αμερικανικών, βρετανικών και γαλλικών μαχητικών, καθώς και την αεράμυνα της Ιορδανίας, όμως τα βλέμματα στρέφονται τώρα στην αντίδραση του Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top