LIKE ONLINE

Αυτός είναι ο λόγος αστυνομικοί αγγίζουν πάντα το πίσω μέρος των αυτοκινήτων που σταματάνε για έλεγχο - Δείτε βίντεο

Αυτός είναι ο λόγος αστυνομικοί αγγίζουν πάντα το πίσω μέρος των αυτοκινήτων που σταματάνε για έλεγχο - Δείτε βίντεο

Ελπίζουμε ότι ο αστυνομικός έλεγχος στο αμάξι σας είναι κάτι που έχετε δει μόνο στις ταινίες και δεν έχει χρειαστεί ποτέ να το ζήσετε στην πραγματική ζωή.

Αλλά αν έχετε παρακολουθήσει αρκετές ταινίες, θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν ένας αστυνομικός σταματάει κάποιον για έλεγχο, αγγίζει για λίγο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου πριν πλησιάσει το παράθυρο στην πλευρά του οδηγού.

Αποδεικνύεται όμως ότι υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό. Πηγαίνοντας στο TikTok, ο χρήστης @mr.alexaa μοιράστηκε ένα viral βίντεο με ένα σωρό αστυνομικούς που φαίνονται να αγγίζουν το πίσω μέρος του οχήματος.

Και σύμφωνα με τους «ειδικούς» στα σχόλια, πιστεύουν ότι αυτό γίνεται για να υπάρχουν τα αποτυπώματα του αστυνομικού στο αυτοκίνητο σε περίπτωση που τους συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

 Ο τροχονόμος Steve Montiero αποκάλυψε τι ισχύει σε συνέντευξή που έδωσε του στο News 6.

Ο ίδιος δήλωσε: «Όταν οι αξιωματικοί της τροχαίας διενεργούν έναν έλεγχο, υπάρχουν πολλές διαδικασίες που πρέπει να γίνουν, όχι μόνο για την ασφάλεια του παραβάτη, αλλά και για την ασφάλεια του εν λόγω αξιωματικού. Ένα από αυτά τα πράγματα είναι η απόδειξη ότι ο αστυνομικός έκανε τον έλεγχο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, οπότε όταν οι αστυνομικοί πλησιάζουν ένα όχημα, αγγίζουν πάντα το πίσω μέρος του».

Ο Montiero συνέχισε: «Ο πρώτος λόγος είναι να βεβαιωθείτε ότι το πορτμπαγκάζ είναι κλειστό. Το άγγιγμα στο πίσω μέρος του οχήματος βάζει τα δακτυλικά αποτυπώματα του αστυνομικού σε αυτό το αυτοκίνητο, δείχνοντας ότι ήταν εκεί μαζί του, σε περίπτωση που ο οδηγός αποφασίσει να διαφύγει από τον τόπο του εγκλήματος ή αν κάτι συμβεί στον εν λόγω αστυνομικό».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top