ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγοί προσοχή: Κλείνουν απόψε τμήματα αυτοκινητόδρομων για εργασίες - Δείτε ποιες ώρες και τα σημεία

Οδηγοί προσοχή: Κλείνουν απόψε τμήματα αυτοκινητόδρομων για εργασίες - Δείτε ποιες ώρες και τα σημεία

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, μέχρι και το πρωί της Τρίτης, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, καθώς και στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που θα διακινούνται στους αυτοκινητοδρόμους.

Σύμφωνα με αστυνομιή ανακοίνωση, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, από τις 10 το βράδυ της Δευτέρας, μέχρι τις 5 το πρωί, αύριο Τρίτη, θα διεξάγονται εργασίες κατά τη διάρκεια των οποίων θα είναι κλειστό στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου μεταξύ κόμβου Μουτταγιάκας και κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας. Η κυκλοφορία προς Λεμεσό και Πάφο θα διοχετεύεται μέσω της εξόδου προς Μουτταγιάκα, της οδού Αριάδνης, του παραλιακού δρόμου και της οδού Χριστάκη Κράνου. Οι εργασίες θα διεξάγονται για την αντικατάσταση υπερόδιων πληροφοριακών πινακίδων.

Επίσης, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού συνεχίζονται νυχτερινές εργασίες που διεξάγονται αυτή την περίοδο, στο τμήμα μεταξύ Ακτής Κυβερνήτη και Γερμασόγειας, για επιδιόρθωση στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση αντανακλαστικών καρφιών/ πρισμάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 9 το βράδυ, μέχρι και τις 5 το πρωί της επόμενης ημέρας, κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια τους κλείνει ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα, με κατάλληλη σηματοδότηση. Οι εργασίες άρχισαν στις 10 Ιανουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου.

Εξάλλου, νυχτερινές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, διεξάγονται αυτή την περίοδο και σε διάφορα άλλα σημεία, για την τοποθέτηση/ αντικατάσταση αντανακλαστικών καρφιών στους κόμβους του αυτοκινητοδρόμου.

Οι εργασίες άρχισαν στις 13 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου, ενώ διεξάγονται από τις 9 το βράδυ, μέχρι τις 6 το πρωί της επόμενης μέρας, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο σε μήκος 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Επιπρόσθετα, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού, στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις προς Πάφο και Λεμεσό, συνεχίζονται απόψε οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω παρακείμενων εξόδων του αυτοκινητοδρόμου.

Οι εργασίες, που άρχισαν στις 29 Ιανουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 21 Μαρτίου, διεξάγονται από τις 8 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται Πάσχα: Πότε πρέπει να παραγγείλουμε το κρέας – Πόσα θα πληρώσουμε τη σούβλα

«Έκρηξη» εργαζομένων στην Κυβέρνηση: Οι τομείς και οι υπάλληλοι που απασχολήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2024

ΥΠΕΣ για μεταναστευτικό: «Το σχέδιο β’ θα ανακοινωθεί επίσημα όταν και εφόσον χρειαστεί»

Ένας τραυματίας από την κατάρρευση μέρους οροφής κτιρίου στη Λεμεσό - Η κατάσταση υγείας του

Φωτιά σε φορτηγό σχολής οδηγών: Τι κατέδειξαν οι επιστημονικές εξετάσεις για τα αίτια

Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό που έχασα, ήταν κοριτσάκι, είχε σύνδρομο Turner»Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top