Μάλι: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 46 τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Μάλι: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 46 τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 46 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στο κεντρικό Μάλι, ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών της αφρικανικής χώρας.

Λεωφορείο που είχε αναχωρήσει από την πόλη Μοπτί με προορισμό την πρωτεύουσα Μπαμακό «συγκρούστηκε με φορτηγό» που κινείτο προς την αντίθετη κατεύθυνση, μεταξύ των κοινοτήτων Κεσεντούγκου και Ουάν. «Ο προσωρινός απολογισμός κάνει λόγο για 15 νεκρούς και 46 τραυματίες, ορισμένοι εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση», αναφέρει το δελτίο Τύπου του υπουργείου.

Τα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνά στο Μάλι και αποδίδονται συνήθως στην κακή κατάσταση του οδικού δικτύου και των οχημάτων, καθώς και σε απρόσεκτη οδήγηση.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE