Μάλι: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 46 τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Μάλι: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 46 τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 46 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στο κεντρικό Μάλι, ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών της αφρικανικής χώρας.

Λεωφορείο που είχε αναχωρήσει από την πόλη Μοπτί με προορισμό την πρωτεύουσα Μπαμακό «συγκρούστηκε με φορτηγό» που κινείτο προς την αντίθετη κατεύθυνση, μεταξύ των κοινοτήτων Κεσεντούγκου και Ουάν. «Ο προσωρινός απολογισμός κάνει λόγο για 15 νεκρούς και 46 τραυματίες, ορισμένοι εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση», αναφέρει το δελτίο Τύπου του υπουργείου.

Τα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνά στο Μάλι και αποδίδονται συνήθως στην κακή κατάσταση του οδικού δικτύου και των οχημάτων, καθώς και σε απρόσεκτη οδήγηση.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικό «κραχ» για το Υφ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης με φόντο το «μπλόκο» στη Ραουνά

Πολιτικό «κραχ» για το Υφ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης με φόντο το «μπλόκο» στη Ραουνά

Σε ένα πρωτοφανές πεδίο πολιτικής μάχης εξελίσσεται το παρασκήνιο και το προσκήνιο της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE