Πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών με εναέριες και επίγειες δυνάμεις της ΕΦ - Ποιος ο λόγος

Πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών με εναέριες και επίγειες δυνάμεις της ΕΦ - Ποιος ο λόγος

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι στις 20 και 21 Φεβρουαρίου, κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές δραστηριότητες, στο πλαίσιο υλοποίησης του ετήσιου προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας με φίλιες χώρες.

Οι δραστηριότητες θα διεξάγονται εντός του FIR Λευκωσίας, περιλαμβάνουν πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών/επεισόδια αεράμυνας και σε αυτές θα συμμετέχουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς, όπως αναφέρεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE