Πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών με εναέριες και επίγειες δυνάμεις της ΕΦ - Ποιος ο λόγος

Πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών με εναέριες και επίγειες δυνάμεις της ΕΦ - Ποιος ο λόγος

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι στις 20 και 21 Φεβρουαρίου, κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές δραστηριότητες, στο πλαίσιο υλοποίησης του ετήσιου προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας με φίλιες χώρες.

Οι δραστηριότητες θα διεξάγονται εντός του FIR Λευκωσίας, περιλαμβάνουν πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών/επεισόδια αεράμυνας και σε αυτές θα συμμετέχουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς, όπως αναφέρεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.