ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με «πλούσιο» βιογραφικό και ειδίκευση στις Φυλακές ο νέος αναπληρωτής Διευθυντής Φυλακών Χάρης Φιλιππίδης

Με «πλούσιο» βιογραφικό και ειδίκευση στις Φυλακές ο νέος αναπληρωτής Διευθυντής Φυλακών Χάρης Φιλιππίδης

Με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα έχει πρώτη συνάντηση μετά την επίσημη ανακοίνωση του διορισμού του ο νέος αναπληρωτής Διευθυντής Φυλακών Χάρης Φιλιππίδης.

Η Επιτροπή θα πραγματοποιήσει, αύριο Τετάρτη, στις 9 π.μ., επίσκεψη στο Τμήμα Φυλακών, όπου θα έχει συνάντηση και με τον νέο αναπληρωτή Διευθυντή Φυλακών, Χάρη Φιλιππίδη.

Στο μεταξύ, το Τμήμα Φυλακών σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα για τον διορισμό του Χάρη Φιλιππίδη στη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή Φυλακών, παραθέτει και σύντομο βιογραφικό του, σύμφωνα με το οποίο γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1973, με καταγωγή από την κατεχόμενη Κατωκοπιά και την Αραδίππου.

Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας του FBI στην Αμερική. Σπούδασε σε Πανεπιστήμια της Αγγλίας, Ποινική Δικαιοσύνη με ειδίκευση στις Φυλακές και στα Σωφρονιστικά Συστήματα, καθώς επίσης και Διοίκηση Οργανισμών. Είναι επίσης απόφοιτος της Σχολής Μετεκπαίδευσης Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παρακολούθησε αριθμό εκπαιδεύσεων και σεμιναρίων τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό σε θέματα όπως είναι, η ισότητα φύλων στα Σώματα Ασφαλείας, ηγεσία και συναισθηματική νοημοσύνη, διαχείριση καταστάσεων κρίσεων, επικοινωνία, δημόσιες σχέσεις και μέσα μαζικής ενημέρωσης, στρατηγική ηγεσία, κ.α. Είναι πιστοποιημένος ως Υπεύθυνος Έργων και έχει, όπως αναφέρεται, αρκετή εμπειρία στη διαχείριση μεγάλων Έργων.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της EUROPOL, και της Γενικής Συνέλευσης της INTERPOL, εκπροσωπώντας την Κύπρο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top