Νέα Υόρκη: Καρέ-καρέ η στιγμή που ληστές αδειάζουν κατάστημα Gucci με προϊόντα αξίας 50.000 δολαρίων

Νέα Υόρκη: Καρέ-καρέ η στιγμή που ληστές αδειάζουν κατάστημα Gucci με προϊόντα αξίας 50.000 δολαρίων

Τρεις ληστές, δύο άνδρες και μια γυναίκα, που φέρονται να έχουν αδειάσει κατάστημα Gucci στη Νέα Υόρκη από προϊόντα αξίας 50.000 δολαρίων αναζητά η αστυνομία της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Οι τρεις δράστες που διέφυγαν με ένα μαύρου χρώματος Honda SUV έχουν καταγραφεί στο βίντεο να μπαίνουν στο κατάστημα και με την απειλή όπλων να ζητούν από πελάτες και υπαλλήλους να κάτσουν ήσυχα μέχρι να τελείωσουν την καταδρομική επίθεσή τους.

Δείτε βίντεο


«Χτύπησαν μέρα μεσημέρι. Είναι ασυνήθιστο να συμβαίνει ληστεία υπό την απειλή όπλου και να βάζουν τους ανθρώπους σε κίνδυνο» δήλωσε τουρίστας από την Αυστραλία που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της ληστείας.

Κατάστημα Gucci είχε γίνει στόχος στο Σόχο και πριν από δύο χρόνια ενώ τον Αύγουστο δύο άτομα είχαν χτυπήσει κατάστημα της Yves Saint Laurent στο Λος Άντζελες με τη λεία τους να υπολογίζεται στα 300.000 δολάρια.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE