Διάρρηξη με…«δόσεις» στην ίδια οικία:  Χειροπέδες σε δύο 17χρονους – Αναζητείται ο τρίτος συνεργός

Διάρρηξη με…«δόσεις» στην ίδια οικία:  Χειροπέδες σε δύο 17χρονους – Αναζητείται ο τρίτος συνεργός

Διάρρηξη πραγματοποιήθηκε σε οικία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, 58χρονος ιδιοκτήτης κατήγγειλε στις Αρχές ότι στις 12 Φεβρουαρίου είχε γίνει διάρρηξη στην οικία του και κλάπηκε χρηματικό ποσό 550 ευρώ και άλλα χρυσαφικά και κοσμήματα.

Στην ίδια κατοικία έγινε ξανά διάρρηξη στις 14 Φεβρουαρίου όπου είχε κλαπεί μία τηλεόραση και κάποια άλλα αντικείμενα.

Και στις δύο περιπτώσεις η Αστυνομία επισκέφθηκε την σκηνή και έκανε επιτόπιες εξετάσεις.

Από τα κλειστά κυκλώματα που έλεγξαν οι Αρχές στην περιοχή και από τις έρευνες που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίων δύο 17χρονων οι οποίοι συνελήφθησαν χθες (20/02) το βράδυ.

Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για προσωποκράτηση.

Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα, ενώ φαίνεται να είχαν και ένα συνεργάτη ο οποίος και αναζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE