Διάρρηξη με…«δόσεις» στην ίδια οικία:  Χειροπέδες σε δύο 17χρονους – Αναζητείται ο τρίτος συνεργός

Διάρρηξη με…«δόσεις» στην ίδια οικία:  Χειροπέδες σε δύο 17χρονους – Αναζητείται ο τρίτος συνεργός

Διάρρηξη πραγματοποιήθηκε σε οικία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, 58χρονος ιδιοκτήτης κατήγγειλε στις Αρχές ότι στις 12 Φεβρουαρίου είχε γίνει διάρρηξη στην οικία του και κλάπηκε χρηματικό ποσό 550 ευρώ και άλλα χρυσαφικά και κοσμήματα.

Στην ίδια κατοικία έγινε ξανά διάρρηξη στις 14 Φεβρουαρίου όπου είχε κλαπεί μία τηλεόραση και κάποια άλλα αντικείμενα.

Και στις δύο περιπτώσεις η Αστυνομία επισκέφθηκε την σκηνή και έκανε επιτόπιες εξετάσεις.

Από τα κλειστά κυκλώματα που έλεγξαν οι Αρχές στην περιοχή και από τις έρευνες που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίων δύο 17χρονων οι οποίοι συνελήφθησαν χθες (20/02) το βράδυ.

Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για προσωποκράτηση.

Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα, ενώ φαίνεται να είχαν και ένα συνεργάτη ο οποίος και αναζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE