Διάρρηξη με…«δόσεις» στην ίδια οικία:  Χειροπέδες σε δύο 17χρονους – Αναζητείται ο τρίτος συνεργός

Διάρρηξη με…«δόσεις» στην ίδια οικία:  Χειροπέδες σε δύο 17χρονους – Αναζητείται ο τρίτος συνεργός

Διάρρηξη πραγματοποιήθηκε σε οικία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, 58χρονος ιδιοκτήτης κατήγγειλε στις Αρχές ότι στις 12 Φεβρουαρίου είχε γίνει διάρρηξη στην οικία του και κλάπηκε χρηματικό ποσό 550 ευρώ και άλλα χρυσαφικά και κοσμήματα.

Στην ίδια κατοικία έγινε ξανά διάρρηξη στις 14 Φεβρουαρίου όπου είχε κλαπεί μία τηλεόραση και κάποια άλλα αντικείμενα.

Και στις δύο περιπτώσεις η Αστυνομία επισκέφθηκε την σκηνή και έκανε επιτόπιες εξετάσεις.

Από τα κλειστά κυκλώματα που έλεγξαν οι Αρχές στην περιοχή και από τις έρευνες που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίων δύο 17χρονων οι οποίοι συνελήφθησαν χθες (20/02) το βράδυ.

Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για προσωποκράτηση.

Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα, ενώ φαίνεται να είχαν και ένα συνεργάτη ο οποίος και αναζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE