Εξερράγη χειροβομβίδα στα χέρια οπλίτη - Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση

Εξερράγη χειροβομβίδα στα χέρια οπλίτη - Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε οπλίτης ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας σημειώθηκε τραυματισμός οπλίτη της ΕΛΔΥΚ, όταν χειροβομβίδα εξερράγη στα χέρια του.

Του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Ο οπλίτης υποβάλλεται αυτή τη στιγμή σε χειρουργική επέμβαση σε νοσηλευτήριο της Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Για τη διακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος διεξάγεται έρευνα.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE