Εξερράγη χειροβομβίδα στα χέρια οπλίτη - Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση

Εξερράγη χειροβομβίδα στα χέρια οπλίτη - Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε οπλίτης ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας σημειώθηκε τραυματισμός οπλίτη της ΕΛΔΥΚ, όταν χειροβομβίδα εξερράγη στα χέρια του.

Του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Ο οπλίτης υποβάλλεται αυτή τη στιγμή σε χειρουργική επέμβαση σε νοσηλευτήριο της Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Για τη διακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος διεξάγεται έρευνα.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE