Εξερράγη χειροβομβίδα στα χέρια οπλίτη - Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση

Εξερράγη χειροβομβίδα στα χέρια οπλίτη - Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε οπλίτης ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας σημειώθηκε τραυματισμός οπλίτη της ΕΛΔΥΚ, όταν χειροβομβίδα εξερράγη στα χέρια του.

Του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Ο οπλίτης υποβάλλεται αυτή τη στιγμή σε χειρουργική επέμβαση σε νοσηλευτήριο της Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Για τη διακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος διεξάγεται έρευνα.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE